Kvinden hører bankelyde på ruden – får øjenkontakt med ukendt kat og indser snart hvad den vil sige

Katte er intelligente dyr. De er selvstændige, initiativrige og fulde af personlighed.

Der findes ikke meget andet, der får mig i godt humør på en kold og mørk vinterdag, som når jeg hører om uskyldige og dejlige dyr, som har fået det lidt bedre i deres hverdag.

Som i det her tilfælde.

For en helt almindelig dag tidligere i år bankede det lidt forsigtigt på ruden ved altanen hjemme hos Kurtis og Melanie i storbyen Montreal i Canada.

De er ægte katteelskere, som stiller op, når det gælder. Derfor har de sat flere små kattesenge op i deres have – så de hjemløse små misser kan søge beskyttelse der, hvis det regner eller sådan noget.

Den, som bankede på ruden, var den her kat. Hun havde tidligere på dagen været hos Kurtis og Melanie og fået sig et solidt måltid. Nu, lidt senere, var hun altså tilbage – og hun havde selskab af intet mindre end fire andre, små katte, skriver Love Meow.

Nouveau cas chez COM : Kurt et Mel, 6 mois.Les 2 bebes sont nés d'une minette errante qui vie dans une ruelle. Un…

Posted by Chatons Orphelins Montréal – COM – Réseau d'entraide, sauvetages, adoptions on Thursday, November 28, 2019

De vimsede omkring ude på terrassen, og parret blev selvfølgelig straks forelskede. Det viste sig, at det var kattemoren, som tidligere havde været på besøg hos det søde par, og nu havde hun taget sine små killinger med sig.

Selvfølgelig kunne de ikke sige nej, da disse dejlige små dyr kom og bankede på. Så Kurtis og Melanie gik hen og fandt skåle med mad til kattekillingerne og kattemoren.

Det var som om, at kattemoren stolede på parret, som hun tidligere havde besøgt. De havde udviklet en slags forståelse for hinanden, som var meget fin at se.

Parret havde ikke selv mulighed for at tage sig af alle kattene på længere sigt, de havde allerede flere ældre katte, men de er selvfølgelig altid velkomne i den fine have, hvor de også får kattemad og andre gode sager.

Nu har parret hjulpet kattene videre til dyrehjemmet Chatons Orphelins Montréal og håbet er selvfølgelig, at de får nye hjem på sigt.

To af kattekillingerne fik nye hjem hos naboerne, rapporterer Love Meow. Men de to andre kunne ikke skille fra hinanden, og ingen ønskede at såre dem. Så til sidst tog Kurtis den eneste beslutning, som familien kunne tage. Han tog kontakt til dyrehjemmet og spurgte, om de ikke kunne tænke sig at lægge lidt mere energi i netop de her søskende. Så de kunne blive adopteret af samme familie.

Kattekillingerne fik navnene Kurt og Mel – og blev således opkaldt efter Kurtis og Melanie, som havde reddet dem ud af hjemløsheden.

Nu er de også kommet til et nyt hjem, hvor de lever lykkeligt.

Så dejlig en lille historie! Del gerne indlægget for at hylde disse dyrevenner, som tager sig af vores katte.