Lena mødte en aggressiv elg på sin ridetur – filmen fra flugten får nu tusindvis til at gispe efter vejret

Lena Myrseth var ude at ride i de norske skove på sin hest Pheobe, da de pludselig var nødt til at stoppe for en stor elgtyr. Lena troede, at elgen ville flygte, da han så dem. Men det skulle hurtigt vise sig, at han havde helt andre planer.

Sikke en oplevelse!

Norske Lena Myrseth fik nærkontakt med en stor elgtyr, da hun var ude at ride med sin hest Pheobe.

– Jeg kom travende rundt i et sving i skoven på vej hjem fra en ridetur, og pludselig stod der en stor elgtyr midt på vejen. Vi støder ofte på elge i området, men som regel kun om vinteren. Og de plejer ofte at være meget generte og vælger i stedet at forsvinde, fortæller Lena til avisen Hippson.

Men denne elg valgte ikke at forsvinde – det virker i stedet til, at han gerne vil jage Pheobe og Lena væk. Efter at have stået stille og kigget på dem i et par sekunder, vippede han ørerne bagud, og begyndte at løbe mod dem. Pheobe blev bange.

– Min hest Pheobe er normalt ikke bange for elge, men hun tænkte garanteret, at netop denne elg kom lidt for tæt på og var kæphøj.

Elgen valgte dog at stoppe efter 15-20 meters jagt, og Lena besluttede sig for at tage en anden rute hjem. Hvor var det fantastisk, at det hele endte godt!

Lena formåede at filme hændelsen, og valgte at uploade videoen på Facebook. Filmen er nu blevet set af langt over en million mennesker.

Sikke en oplevelse! Og hvor er det fantastisk, at Lena var i stand til at bevare roen, så hun kunne filme hændelsen. Du må hjertens gerne dele klippet med dine venner på Facebook, så de også får muligheden for at se dette unikke øjeblik!