Lille hund dumpes ved porten og leder intenst efter ny ejer – får øjenkontakt med kvinde på den anden side

Mennesker, som arbejder på forskellige dyrehjem i verden, har min dybeste respekt.

Det er dem, som tager sig af de mest udsatte firbenede venner i vores samfund, giver dem nyt håb og forhåbentlig et nyt hjem.

Men for mange kan dette job sikkert være meget smertefuldt. Jeg antager, at det var sådan for personalet på RSPCA Woodside Animal Center i USA, for tidligere i marts blev de mødt af et barskt syn, da de kom på arbejde, skriver dyresitet The Dodo.

Da de skulle åbne dyrehjemmet blev de mødt af en staffordshire bullterrier – som sad bundet fast til porten. Hun kiggede intenst efter mennesker gennem stolperne, som man kan se på billedet:

Der var ingen seddel eller noget andet ved hunden, og personalet fjernede hende straks fra porten, hvor hun var bundet fast.

De gav hende navnet Misty og så, hvordan hun var så tynd og bange.

Hun fik et varmt tæppe at putte sig i og sin egen lille seng på dyrehjemmet, mens personalet begyndte at undersøge hende ved hjælp af en dyrlæge. De kunne efter et stykke tid se, at hun var id-mærket, men det lykkedes ikke at opspore ejeren, oplyser The Dodo. I historikken kunne de dog se, at hun var flyttet mellem forskellige hjem og ikke havde haft et fast sted i livet.

Nu håber de at kunne finde et nyt og kærligt hjem til hende.

Sådan skriver organisationen i en udtalelse på Facebook:

“Du har måske set historien i nyhederne om den lille staffe, som blev efterladt bundet til vores port i Woodside og får ekspertpleje, og vi sikrer at hun har det godt både psykisk og fysisk”, skriver dyreorganisationen og fortsætter:

“Vi vil gerne takke alle for jeres venlige ord under denne hændelse. Vi kommer til at give en fuld opdatering på, hvordan hun har det, men lige nu er hun ikke tilgængelig til adoption”

Del gerne indlægget videre, hvis du også synes, at alle hunde er lige meget værd!

Exit mobile version