Mand finder ensom hund med kuffert – åbner lynlåsen og indser det hjerteskærende

Alle hunde fortjener et hjem, hvor de bliver elsket for de fine dyr de er. Men desværre er ikke alle hunde så heldige. Mange hunde lever enten på gaden eller på dyreinternat, hvor de ofte venter alt for længe på at blive adopteret. Hunden Kais historie er hjerteskærende. Han blev efterladt af sin ejer sammen med en kuffert. En person fandt ham og tog et kig i kufferten, noget som gav ham tårer i øjnene. Men heldigvis skulle historien om Kai ikke ende på en trist måde. Ingen vidste virkelig, hvor dårligt den lille hund Kais ejere behandlede ham. Alt folk vidste, da de fandt ham var, at han var bundet fast på en togstation i Skotland, sammen med en tilhørende kuffert, efter det ikke var lykkedes ejeren at sælge ham. I flere timer sad Kai og kiggede trist, håbede, at ejeren ville komme tilbage, eller at en anden ville se ham.
Foto: Youtube/STV News
Men hvad hunden ikke vidste var, at ejeren aldrig ville komme tilbage.

Efterladt hund på perronen

Til sidst bemærkede en pendler den lille vovse, som sad på stationen. Han havde spenderet et stykke tid på perronen og indså, at det ikke stod rigtigt til med Kai. Til sidst besluttede han sig for at ringe til en dyreorganisation, som hurtigt var på stedet. De tog Kai med til et sikkert sted, hvor de gav ham al den værdsættelse og kærlighed han behøvede. men det var, da de åbnede kufferten, at de indså den sørgerlige historie. I kufferten lå en pude, legetøj, en madskål og mad til Kai. Det stod helt klart, at ejeren virkelig bare ville efterlade den søde hund for evigt.
Foto: Facebook/Scottish SPCA
Via en chip på Kais halsbånd kunne de få fat i ejeren, som mente, at han allerede havde solgt hunden for flere år siden. Han havde dog ingen papirer på, hvem der havde købt ham.

Overlod hunden til sin skæbne

Det viste sig til sidst, at den nye ejer også forsøgte at sælge Kai. Ejeren havde mødt en kvinde på stationen, men da hun ikke længere ville købe ham (billedet af hunden hun ville købe, var ikke samme hund som Kai) valgte ejeren i stedet at efterlade hunden til sin egen skæbne. Kai havde under alle omstændigheder fået hjælp af dyreheltene til at få tag over hovedet og et sikkert sted at sove. Efter nogle undersøgelser viste det sig hurtigt, at han behøvede medicinsk behandling og især til øjnene. Øjenlågene var vendt indad, og hvis han ikke blev opereret snart, ville Kai blive blind.
Foto: Facebook/Scottish SPCA
Operationen kostede over 10 000 kroner og dyreorganisationen, som blev drevet på frivilligbasis, vidste ikke, hvordan de skulle betale for den.

Offentligheden donerede penge

De ønskede virkelig at hjælpe den stakkels hund – og heldigvis var de ikke alene. På nettet spredtes historien om den søde vovse, og offentligheden hjalp med at betale operationen med donationer. Den gik som planlagt – og Kais øjne blev reddet.
Foto: Facebook/Scottish SPCA
Nu blev næste skridt at finde et nyt kærligt hjem til Kai, og der gik ikke længe, inden interessen var stor.

Fik nyt kærligt hjem

Over 100 mennesker gav lyd i håb om at tage Kai til sig og elske ham for den fine hund han er. Til sidst faldt valget på Ian Russel, en midaldrende mand, hvis sidste hund lige var død efter et langt og lykkeligt liv. Kai og Ian var som skabt for hinanden, to individer, som ønskede ny kærlighed og fik det af hinanden i store portioner. – Vi tilbringer næsten alle døgnets timer sammen, fortæller Ian til STV News.
Foto: Facebook/Scottish SPCA
Sammen med Ian tager Kai på flere udflugter i den smukke skotske natur og dens bjerge.

Lykkelig slutning for Kai

Det blev en perfekt løsning for den fine hund – og fortsættelsen på et liv, som kun kunne blive bedre, efter de frygtelige timer på togstationen. Jeg er så glad for, at det endte lykkeligt for den fine hund Kai. Alle hunde fortjener et kærligt hjem, del hvis du er enig!