Manden skriger “bad” ud i gangen, se nu hvem der kommer løbende i ren glæde

Præcis som vi mennesker har hunde vidt forskellige personligheder. Nogle kan lide lange gå-ture. Nogle vil bare putte i sengen, og nogle elsker at blive klappet på maven. Men at få bad er oftest en ting, der ikke er så populær hos hunde.

Min egen golden retriever Lina er altid klar over, at der er et bad på vej, og hver eneste gang flygter hun så langt væk fra mig som muligt og gemmer sig. Men det virker ikke til at være det store problem for denne hundeejer.

Foto: Youtube/Brian Kluth

Løber i fuld fart

Denne corgi elsker virkelig at blive badet. Så snart ejeren råber “bad!”, kommer den løbende så hurtigt, den kan ind i badekarret, gør og vil have ejeren til at tænde for vandet.

Det er ligegyldigt, om det bare er et brusebad – den er simpelthen oppe at køre, når døren til badet åbnes og hopper ind med fuld fart.

Foto: Youtube/Brian Kluth

Nyder det i fulde drag

Ikke nok med den herlige lille vovse elsker at komme i bad. Jeg elsker virkelig, at når ejeren siger “bad” ved den præcist, hvad der skal ske. Den har næsten så meget fart på, at benene ikke kan følge med.

Jeg håber, at Corgien nyder sit bad lige så meget hver gang, den kan komme ind i det herlige vand. Den her er en video min hund virkelig bør se – og indse hvor skønt det faktisk er!

Hvilken sød lille vovse! Hvis du også blev i godt humør af den her lille corgi, del det videre til dine venner!

Exit mobile version