Manden stopper for at købe 1 dåse cola – kigger ned og ser to ben stikke ud ved automaten

Denne historie tager sin begyndelse på en rasteplads i Alabama i sidste uge. Føreren, BJ Nemeth, arbejder som journalist og kommer fra Atlanta, Georgia. Han var på vej hjem, men blev tørstig og besluttede sig for at stoppe for at købe en dåse iskold sodavand – så han var klar til at køre videre.

Han så sodavandsautomaten lidt væk og gik hen for at betale og hente sin dåse. Han ville have en cola.

Det var da han rakte ud efter penge og betalte i automaten, at han så noget meget mærkeligt: To beskidte ben stak ud under den.

https://twitter.com/BJNemeth/status/999098215071920136

Det var en herreløs hund. Til The Dodo har BJ fortalt, at han blev bange for, at hunden var død.

Men det var den stakkels firbenede ven gudskelov ikke! Hun levede.

BJ genkendte ikke hunden og så ingen ejere i nærheden. Det var der, han straks forstod, hvad han måtte gøre. Han kiggede og hilste på hende. Hunden så træt og trist ud. BJ, som selv havde en hund, der ventede derhjemme, forstod, at han ikke kunne efterlade staklen ved automaten.

Først hilste han forsigtigt ved at række hånden frem…

… og til sidst fik han et svar, da den stakkels hund hilste på ham.

https://twitter.com/BJNemeth/status/999111096639225856

Eftersom denne rasteplads ligger et godt stykke fra den nærmeste by, anede han det værste: At nogen havde kørt hunden derud og efterladt den der.

Efter at have hilst på hunden købte han en pose med nachochips, som hunden hurtigt spiste. Derefter var valget klart:

– Jeg følte, at hvis jeg efterlod hende her, ville der ikke komme nogen og samle hende op. Jeg kan ikke efterlade hende her, siger han til The Dodo.

BJ døbte hunden Soda-Pup (pup = engelsk for hvalp) og kørte hjemad.

– Efter cirka 45 minutters kørsel begyndte jeg at mærke hendes kolde snude ved min albue. Og hun sad bare der bag mig og smilede som en sol. Det var i det øjeblik, jeg indså: “Ok, det her skal nok gå. Vi må bare finde et godt sted til hende.”

De kom hjem til ham, og Soda-Pup fik sit eget værelse. Dagen efter kørte de til dyrlægen.

Der blev det vurderet, at hun var fire år og måtte vaccineres og komme sig over en lille skade under det højre øje. BJ betalte det hele af egen lomme, og dyrlægen, som blev rørt over historien, gav ham rabat.

Først var hun selvfølgelig lidt genert, men nu har hun BJ til sig.

Hun er nu kommet til sit nye hjem i Dallas, Texas, og en af BJs venner, som også er glad for hunde. Der kan han hilse på sin nye ven, når han vil. Når enden er god, er alting godt!

Del gerne det her videre for at hylde dyrehelte som BJ i verden! De gør et fantastisk arbejde.