Nærgående turister forstyrrer stor bisonokse i det fri – se nu når kæmpen markerer over for idioterne

Det er altid lige skønt at være ude i naturen. Frisk luft, solskin, og så er der jo altid chancen for at se lidt dyr i det fri!

At se dyr i deres naturlige habitat er fantastisk. De er så fredfyldte, når de vandrer omkring i det fri. Men som menneske gælder det om at udvise respekt over for dyrene, når man er i naturen.

I det fri er man gæst i deres hjem, og så gælder det om at være forsigtig, ellers kan det gå, som det gjorde for den her dumme turist, som gik helt tæt på en bisonokse i en nationalpark.

Dumme turister, som forstyrrer dyr i det fri, læser man om af og til, men spørgsmålet er, om ikke parret i videoen herunder slår alt, som man tidligere har set.

Vil fotografere bisonokse

Når mennesker trænger ind på dyrs territorium, kan de blive aggressive og forsvare sig, ligesom vi mennesker gør, hvis nogen bryder ind i vores hjem.

I nationalparken Yellowstone i USA samles skarer af turister hver dag for at nyde den vidunderlige natur og alle de vilde dyr, som lever der.

Normalt er det ikke et problem for dyrene og turisterne at opholde sig i parken sammen, de besøgende respekterer dyrenes territorium. Men som med alt andet her i verden, så findes der altid idioter.

Tag bare parret i videoen herunder, som forsøger at fotografere en gigantisk bisonokse.

Foto: Youtube

Kæmper sætter foden ned

Bisonokser kan veje over et ton og løbe med over 50 kilometer i timen. Besøgende i Yellowstone opfordres derfor til at holde en afstand på mindst 20 meter.

Står man ansigt til ansigt med en bisonokse, er det bedst at forsøge at flygte, man skal under ingen omstændigheder forsøge at stå stille eller skræmme bisonoksen.

Men når turister ikke gør det, så kan bisonokserne sige fra, noget man kan se i klippet herunder.

Parret klarer sig heldigvis, men lærte sikkert en lektie og kommer nok aldrig i nærheden af en stor bisonokse igen.

Tal om karma!

Tryk nu på DEL-knappen for at hylde alle dyr!

Exit mobile version