Politihund blev fyret for at være alt for venlig – tager revanche og får et bedre job

Mød Gavel! Han er en helt almindelig schæfer fra Australien.

For nylig blev han fyret fra sit job som politihund hos politimyndighederne i Brisbane. Årsagen? Han var alt for sød til jobbet. Det viste sig, at Gavel var mere interesseret i at blive kløet på maven end at fange tyvene.

Men han skulle heldigvis ikke gå arbejdsløs i lang tid. I stedet blev Gavel udvalgt til at nyt og bedre job på rekordtid, skriver BBC

I sit nye job kan han også være sig selv: En charmerende og social fyr, der elsker mennesker.

Nu skal han nemlig repræsentere hele regionen.

Han er nemlig blevet borgmester Paul de Jerseys højre hånd. De mødte for første gang, da Gavel blot var ti uger gammel. Borgmesteren stiller sin bopæl til rådighed til træning af politihunde.

Så da borgmesteren fik at vide, at Gable var nødt til at stoppe sin karriere hos politiet, eftersom han var for venlig, tøvede borgmesteren ikke et sekund: Han trådte til og adopterede sin firbenede ven.

 

Gavel fik altså sin revanche efter at være blevet vejet og fundet for let hos politiet. Hans arbejdsopgaver består nu af at byde gæster og deltagere ved officielle receptioner og ceremonier velkomne. Nogle gange har han også en lille dragt på, men han skulle eftersigende ikke have noget imod det.

Det betaler sig at være venlig! Du må hjertens gerne dele denne historie med dine venner på Facebook!