Stakkels væsen er syg og bange inden operationen – mor synger for at trøste

Båndet mellem et menneske og et kæledyr kan være meget stærkt. Det beviser ikke mindst den her film af en ejer, som tog med sin firbenede ven på dyrehospitalet – og var ved hans side hele tiden.

Grisen Bentley var bare ni måneder, da han først kom til sin ejer. I 2015 gennemgik han noget grusomt og var nødt til at tage på dyrehospitalet – for at få en akut operation.

Det fik den lille gris til at føle sig både skræmt og nervøs.

Heldigvis havde han sin ejer ved sin side hele tiden.

Nu spredes det vidunderligt smukke klip, hvor hun forsøger at berolige ham inden operationen – ved at syn for sin elskede gris.

“23. februar efterlod et anfald ham i en choktilstand, og han fik diagnosen bakteriel meningitis, som potentielt er dødeligt. Han havde kun ti procents chance for at overleve, og alligevel overlevede han trods alle odds, men sygdommen gjorde ham blind”, skriver hun på Youtube.

Da hans sår var helet efter operationen var han endelig klar til at komme hjem igen. Ifølge ejeren er han en stræk gris – som aldrig giver op.

“Hans kamp for at overleve og at overkomme enhver forhindring på hans vej er forbløffende. Han er meget elsket, og jeg er så utroligt taknemmelig for at han valgte mig som mor”, skriver ejeren på Youtube.

Et stykke tid efter operationen fik han også sit syn tilbage!

“Han kom hjem fra hospitalet, og er nu en glad, rask, og helt normalt smågris, efter at være kommet sig fuldstændigt”, skrev ejeren efter operationen i 2015.

Nu har klippet af hun synger for ham fået millionvis af visninger på nettet, og det er ikke svært at forstå hvorfor! Se bare lige her:

https://www.youtube.com/watch?v=uAqyPrKgiJM

Er det ikke hjerteskærende smukt? Del gerne indlægget videre, hvis du også elsker dyr!

Exit mobile version