Vandreren var faret vild, men katten valgte at guide ham ned fra bjerget.

“Gimmelwald er en lille og meget smuk landsby, og jeg farede faktisk vild i de omkringliggende bjerge. Det var i slutningen af skisæsonen. Så da jeg kom til Lauterbrunnen, kørte skilifterne ikke, og nogle af pisterne var lukket”, skriver Reddit-brugeren sc4s2cg.

Imgur

“Jeg kiggede på mit kort for at se, hvordan jeg kunne komme tilbage til mit hotel, og den eneste officielle vej ned var lukket. Det var på dette tidspunkt, jeg så den smukke kat.”

Imgur

“Da jeg rejste mig op, begyndte hun at guide mig langs en sti. Hun virkede virkelig sød i betragtning af, jeg var en total fremmed. Hun var sandsynligvis vant til de mange turister i området.” 

Imgur

“Hun vendte sig også tit om for at se, om jeg fulgte efter hende, og hun førte mig direkte til en vej, som førte mig tilbage til den by, hvor jeg boede.”

Nedenfor kan du se en film med katten:

“Efterfølgende gik vi hver sin vej. Jeg var nødt til at gå ned, og hun havde et bjerg, hun skulle passe på!”, afslutter manden.

Hvilken klog kat! Hun må have forstået, at han var faret vild, og ville hjælpe ham med at finde vejen hjem. Dyr er så meget klogere, end vi går rundt og tror! Blev du også imponeret af historien om denne kloge bjergkat? Så må du hjertens gerne dele den med dine venner på Facebook, så flere får muligheden for at læse den!

Exit mobile version