14-årig totalrenoverer campingvogn fra 1974 som sommerferieprojekt

14-årige Ellie Yeater bor i Williamstown, USA. Hun brugte ikke sin sommer foran TV’et eller med næsen i telefon. I stedet brugte hun pengene fra sin fødselsdag på at købe en gammel campingvogn fra 1974. Hun gjorde en hel del research og fandt inspiration, inden hun gik i gang med projektet – helt på egen hånd at forvandle campingvognen til et moderne drømmehjem.

Da jeg så slutresultatet blev jeg vanvittigt imponeret!

Facebook

Denne sommer var ganske speciel for 14-årige Ellie Yeater. Det var den, fordi hun besluttede sig for at totalrenovere en campingvogn fra 1974. En campingvogn, hun selv betalte for med sine fødselsdagspenge – og helt på egen hånd gjorde til sit aldeles eget hjem.

Facebook
Facebook

Indvendig var campingvognen meget slidt. Al interiør havde stået uberørt hen siden 1970’erne, så der var brug for en gennemgribende renovering. Det begyndte Ellie så på! Hun begyndte med at give gulvet en omgang.

Facebook

Hendes far og bror har begge hænderne skruet godt på, og de har tidligere gennemført renoveringsprojekter. Så de var til rådighed, når Ellie havde brug for hjælp og vejledning.

Facebook

Efter gulvet var blevet høvlet af, og det allermest slidte var blevet fjernet, var det tid til at sætte i stand og indrette.

Facebook

Det første, som Ellie ville forandre i campingvognen, var farven. Hun ville have sin egen stil, og valgte derfor, at det skulle være en lys, smuk farve, som kaldes for “mystisk hav”.

Facebook

Hun fortsatte med at male – nu med lyserød som kompliment til den anden farve.

Facebook

Hun lagde et helt nyt gulv! Det gamle 70’er-inspirerede mønster blev byttet ud med nye, friske træklinker med et smukt mønster.

Facebook

Malet, klar og renoveret! Nu begyndte Ellie at flytte hendes personlige små ting ind, som skulle gøre campingvognen til hendes egen.

Derfor syede Ellies mormor gardiner, håndklæder og pudebetræk.

Facebook

Nu har Ellie forvandlet campingvognen til hendes personlige favoritsted – og man kan ikke se nogen lighed på før- og efter-billederne.

Facebook

Hvilken sej og inspirerende 14-årig pige! Del gerne historien, hvis du også synes, at Ellies arbejde er helt fantastisk.