2-årig bliver blå og kaster blod op, timer senere er hun død

At nogen dør er altid forfærdeligt, men når det handler om et lille barn, og en ulykke eller en fejltagelse som kunne være undgået, gør det altid meget værre.

Nogle som har oplevet dette på alt for nært hold er Stephanie og Brian Florer. Deres 2-årige Brianna Florer døde i 2015, bare to dage efter jul.

Brianna Florer
Facebook/The Angel Project

Kent Vice, Briannas morfar, fortalte til The Oklahoman at hun havde været lidt mat og haft lidt feber.

Men den var ikke specielt høj, så forældrene antog at deres datter snart ville være rask og fuld af energi som sædvanligt.

Men bare to dage efter jul begyndte hun at kaste blod op og blive helt blå i ansigtet.

Briannas forældre ringede straks efter en ambulance og situatuonen var så akut, at hun straks skulle på operationsbordet.

To timer arbejdede lægerne på at stoppe blødningen, men det var allerede for sent.

Brianna døde blot to år gammel.

Batteri
Facebook/Lý Biển

Årsagen – hun havde slugt et lille batteri lidt større end en knap.

Lægerne tror, at batteriet har sat sig sat og det begyndte at lække batterisyre, hvilket gjorde det havde ætset sig gennem hendes spiserør og forårsaget den dødelige blødning.

Brianna havde angivetligt slugt batteriet seks dage tidligere uden nogen havde opdaget det.

Mellem 2005 og 2014 blev der rapporteret 11 940 tilfælde, hvor børn havde slugt et batteri ifølge National Capitol Poison Center. Af dem døde 15 børn, skriver britiske The Daily Mail.

Briannas familie er naturligvis knuste, men håber at Briannas død ikke var forgæves.

De advarer nu  alle familie med små børn om ikke at have små batterier hjemme eller i det mindste opbevare dem et sted, hvor børn ikke kan få fat i dem.

Brianna Florer
Facebook/Carly Willis KSN

Hjælp os med at hjælpe Briannas familie. Ved at trykke på del-knappen nedenfor kan vi advare andre, så det aldrig sker igen!