2 betjente får et chok da de stormer det forkerte hus: ”Det var meningen, at det skulle ske”

Vi bør have alverdens respekt for vores kære politibetjente. De gør alt, hvad de kan for at skabe tryghed i samfundet, de står overfor opgaver, som mange aldrig overhovedet havde forestillet sig – og de risikerer tit deres eget liv ved at kaste sig ind i situationer uden at vide, hvordan det skal gå.

Og med de lønninger og dårlige arbejdsforhold, som følger med, er det ikke andet end retfærdigt, når politiet får den opmærksomhed, de fortjener.

Men da disse to betjente en dag stormede ind i det forkerte hus i amerikanske Ohio… havde de nok ikke lige regnet med det, de mødte bag døren.

Billedkilde: Shutterstock

Det var ved juletid sidste år, at to politikonstabler i amerikanske Ohio endte ved det forkerte hus under en udrykning.

Men det kunne næppe have været mere rigtigt.

For da betjentene gik ind i stuen og så, hvad der hang på juletræet… så kunne de ikke tro deres egne øjne.

Billedkilde: Ohio Going Blue/Facebook

I et Facebook-opslag, som har fået tusindvis af interaktioner, fortæller betjentene om det rørende syn, der mødte dem. En hyldest til alle modige betjente – på blå og sølvfarvede juletræskugler.

“Ejeren havde taget sig tid til at skrive navnene på alle betjente, som var blevet dræbt i tjeneste i årets løb – og hængt dem op i juletræet. Hun havde ikke kun taget alle mennesker, men også inkluderet alle politihunde på de små juletræskugler”, skriver betjentene og fortsætter:

“Hun kalder det for ‘Hæderstræet’. Virker som om at det var meningen, at vores veje skulle krydse, fordi hun blev færdig så sent som i går aftes”.

Billedkilde: Ohio Going Blue/Facebook

Den fine gestus var præcis den støtte, vores modige betjente har brug for. Hyldesterne til det rørende hæderstræ har heller ikke ladet vente på sig i kommentarerne til opslaget.

“Wow. Det der er en fantastisk kvinde. Træet er smukt, men jeg synes, der er nok juletræskugler på. Håber ikke at hun behøver at tilføje flere”, skriver en bruger, mens en anden konstaterer:

“Der har vi et smukt træ! Vores tanker går til alle faldne betjente og politihunde og deres familier”.

“Sikke en smuk hyldest. Det er ulykkeligt, at vi lever i en verden med så meget had til lovens lange arm, men at se ting som dette træ får mig til at tro, at der er mennesker i denne verden, som faktisk respekterer loven”, skriver en tredje.

Billedkilde: Shutterstock

Ja, det føles virkelig, som om at det var meningen, at betjentene skulle havne netop der – og se, hvor mange vi faktisk er, der står bag dem, værdsætter dem og støtter dem i deres hårde og tit farlige hverdag.

Del denne artikel videre, hvis du også vil hylde alle de fantastiske politibetjente derude!