3-årig lovede at han ville gifte sig med sin bedste ven – se dem nu 20 år senere!

.

Matt Grosky og Laura Scheel mødtes allerede i børnehaven, hvor de hurtigt blev bedste venner og legede med hinanden hver dag. Da Matt var tre år gammel havde han allerede bestemt sig og sagde selvsikkert: “Jeg kommer til at gifte mig med Laura en dag!”. 

Facebook/Matt Grodsky

Den her fantastiske kærlighedshistorie berørte mig virkelig.

På Instagram-kontoen The Way We Met fortæller Matt nu, hvordan han mødte Laura.
“Laura og jeg mødtes i børnehaven. Et af mine første minder er, da jeg var tre år gammel og stod foran min børnehave og sagde, at jeg ville gifte mig med hende en dag”, skriver han.

Facebook/Matt Grodsky

De legede hver dag, gyngede og tegnede. Men da de skulle begynde i skole, så blev de separeret, så Matt og Laura begyndte i forskellige skoler. Årene gik og vennerne mistede stort set kontakten med hinanden, bortset fra et julekort hvert år.

https://www.instagram.com/p/ZRCDYlPz2N/?utm_source=ig_web_copy_link

Men som du sikkert forstår, så endte historien ikke her…

Da de begyndte i gymnasiet skete noget uventet.

Gennem en fælles ven fik de igen kontakt og det klikkede straks! Matt og Laura begyndte at hænge ud igen, først som venner, siden udviklede forholdet sig til noget andet.

Facebook/Matt Grodsky

De blev forelskede i hinanden – og efter bare to uger blev de et par. Kærligheden holdt selvom deres forhold blev et langdistanceforhold, da de begyndte at studere på forskellige universiteter.

I maj 2015 skulle det magiske ske, det som Matt havde drømt om hele livet – og som han lovede sig selv allerede i treårsalderen.

Facebook/Matt Grodsky

Udenfor det gamle lokale i børnehaven hvor de mødtes første gang, gik Matt på knæ og friede til Laura.
– Jeg gik ned på knæ, mens vi bror stod og tog billeder. Laura var chokeret. Jeg fortalte, hvorfor jeg ville giftes med hende og spurgte, om hun ville giftes med mig. Hun sagde ja, fortæller Matt til Huffington Post.

https://www.instagram.com/p/BsByVptH5LO/?utm_source=ig_web_copy_link

“Jeg var forelsket i Laura, da vi var små og er det stadig den dag i dag”, skriver Matt på Instagram-kontoen ”The way we met”.

I december 2018 fejrede parret to år som  ægtefolk.

https://www.instagram.com/p/BXk4jebFyOx/?utm_source=ig_web_copy_link

Hvilken fantastisk kærlighedshistorie! Jeg blev helt varm i hjertet af at læse dette! 

Tryk nu på DEL-knappen, hvis du blev rørt af denne smukke historie!