4-årig pige låner toilettet på restauranten – minutter senere haster hun ud med tårer i øjnene

Da jeg var lille kunne mor og far give slip på mig, uden at bekymre sig om, at jeg ville komme galt afsted.

Nu har tiderne ændret sig.

Spørg bare Nicole Langmead. Hun ville bare lade sin fireårige datter Kaya gå på toilettet i forbindelse med et besøg på McDonalds. Men da Kaya kom ud nogle minutter senere, strømmede tårerne ned ad hendes kinder.

Nicole og Kaya var ved at afslutte et besøg på McDonald’s i britiske Exeter, da datteren sagde, at hun havde brug for at bruge restaurantens toilet. Fireårige Kaya ville vise, at hun var en stor pige og ville derfor gå på toilettet selv.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=106381680762349&set=pb.100041715515043.-2207520000.1570972219.&type=3&theater

De ventede på deres tur i, hvad der for Nicole føltes som evigheder. To fnisende teenagere kom til sidst ud fra toilettet.

Kaya gik ind, mens Nicole ventede uden for. Men så pludselig kom datteren ud, grædende og klagende over, at hun havde ondt.

– Kaya kom ud og sagde, at noget var i og på toilettet, og at det gjorde ondt på hendes bagdel. Vi gik tilbage for at kigge, og huden på hendes bagdel og bagsiden af benene var vækket af sår, siger Nicole.

Moren informerede straks personalet om, hvad der var sket.

FOTO: Youtube

Politiet henlagde sagen

Det viste sig at nogen, i det her tilfælde teenagerne, som havde været på toilettet inden Kaya, havde smurt superlim på toiletsædet. Som resultat var Kayas hud revet op, da hun forsøgte at rejse sig.

Nicole hylder personalet for, at de forsøgte at få datteren til at få det bedre.

– De var rigtig gode. Vi var alle så chokerede over, at nogen kunne gøre sådan noget her, og at de syntes, det var fedt, siger Nicole.

Heldigvis fik politiet senere fat i de to teenagere, skriver Telegraph. De bad straks om tilgivelse hos Nicole og Kaya. Men fordi de var mindreårige blev sagen lukket.

Det her gør mig virkelig fortvivlet. Som forælder ønsker jeg, at mine børn kan få samme trygge opvækst som jeg selv. Men tiderne har som sagt ændret sig.

Del for at vise, hvad du mener om det her.