5-årig sælger saft for at hjælpe modig brandmand som er blevet alvorligt såret – indsamler 20 000 kroner

Meget kan man beskytte sig mod, men man kan også opleve et ekstremt uheld ved at være det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

At være brandmand er et uselvisk job, som indebærer at udsætte sig selv for ekstrem fare for at beskytte andre. Ifølge Western Journal var Arlydia Bufford forberedt op, at hun skulle udsættes for en risiko i sit job, men at hun skulle udsættes for et frygteligt angreb i sin fritid var ingen forberedt på.

Arlydia Bufford sad og nød et godt måltid på restaurant Applebees i USA, sammen med sin bedste ven Kimberly, da en bevæbnet galning løb gennem dørene og affyrede flere skud.

Vennen Kimberly mistede tragisk sit liv der, og brandmanden Arlydia Buffords tilstand var kritisk.

Mens Arlydia lå på sygehuset, skrev hendes mor et Facebookindlæg, hvor hun bad alle som læste indlægget om at bede for sin datter.

Mostly everyone knows that our world was turned upside down Monday 6/22/20 when a senseless shooting that left our baby…

Posted by Rebecca Bufford on Thursday, June 25, 2020

Da en kvinde i Missouri hørte om skyderiet i nyhederne, blev hun meget berørt og fortalte om det til sine børn.

Børnene, som tidligere havde diskuteret med moren om, hvad de skulle gøre for at fortjene nye sko (de havde ødelagt et par), ville gøre noget for at hjælpe til. Så slog det moderen, hvad de kunne gøre.

Solgte saft til fordel for såret brandmand

Sammen kom de på, at børnene skulle sælge lemonade udenfor huset. Alle indtægter skulle gå til Arlydia og hendes familie.

Børnene var begejstrede over at hjælpe til, så femårige Cooper Wallweber og hans søster Olivia Boyer gik hurtigt i gang. De lavede saft, skabte en stand at sælge fra og satte sig udenfor huset.

Da moren skrev om dem og deres indsamling på Facebook, begyndte det at strømme til med tørstige kunder.

På mindre end en dag samlede børnene 20 000 kroner ind til Arlydia og hendes familie. Det viser, hvor fine mennesker kan være og villige til at hjælpe dem i nød.

Meet our pal, Cooper. He’s hosting a lemonade stand at the corner of Dingledine Rd. & Castillo School Dr. All proceeds…

Posted by St. Charles County Police Department on Thursday, June 25, 2020

Den her beretning varmede mit hjerte. Del gerne dette fine initiativ. Det viser, hvor gode mennesker kan være.