5-årig vågner bange og alene op efter operation – beder sygeplejersken om et kram

At vågne op efter en operation er forvirrende og ofte lidt ubehageligt. Små børn har et stort behov for tryghed, og for et lille barn kan jeg ikke forestille mig, hvordan det må være at vågne op alene på en operationsstue, derfor forstår jeg godt denne femåriges panik.

Da femårige Slade Thompson vågnede efter en operation på UPMC Susquehanna Health i Williamsport, Pennsylvani var han ifølge personalet “rolig og sød”, men de kunne også se, at han var meget ængstelig efter sin mor. Det skriver Shared.

Forsigtigt bad den femårige sygeplejersken Annie om en tjeneste, som fyldte hendes hjerte med kærlighed.

“Da jeg fortalte ham, at hans mor ikke kunne være der, spurgte han, om jeg kunne kramme ham og jeg sagde: ‘selvfølgelig kan jeg det'”, fortæller sygeplejersken Annie Hager, R.N. til WNEP.

When Slade Thompson of Renovo woke up from tonsil surgery, all he wanted was to be snuggled and cared for. Not thinking…

Posted by UPMC North Central Pa. on Tuesday, May 7, 2019

For sygeplejersken var det ikke en stor ting, da hun så det som naturligt at holde om en femårig, der desperat havde brug for en tryg favn. For omverdenen var det dog et rørende øjeblik, som er blevet hyldet stort på de sociale medier.

5-årigs spørgsmål til sygeplejersken

Layla Thompson, Slades mor, fortalte til WNEP, at det her var Slades anden operation det år.

“Han har gået gennem meget dette år”, sagde Layla Thompson.

Efter opvågningen hørte Layla, som sad i venteværelset, at hendes søn havde gjort det godt, men at det ville vare en stund, inden hun kunne træffe ham. Sygeplejerskerne var nødt til at udføre flere kontroller på drengen.

https://www.instagram.com/p/Bw8VuJpnWlj/?utm_source=ig_embed

Sygeplejersken Annie, som holdt om drengen, har i et indlæg på Instagram fortalt, at hun var imponeret over den femårige. Til forskel fra mange andre børn skreg han ikke, da han vågningen op fra narkosen. Drengen var dog bange og ked af, at hans mor ikke var der.

“Han spurgte mig, om jeg ville kramme ham og passe på ham. Jeg hoppede straks op i sengen og holdt om om den lille dreng, så snart jeg kunne. Hans søde lille spørgsmål varmede mit hjerte”, fortæller sygeplejersken.

Gav blomster til sygeplejersken

Slades mor Layla og hendes forlovede blev meget rørt, da de så, hvad sygeplejersken gjorde for deres femårige.

Da Slade og hans mor var nødt til at vende tilbage til sygehuset til et kontrolbesøg, tog de blomster med til sygeplejersken Annie.

“Det her er grunden til, at jeg elsker mit arbejde”, skrev Annie på sin Instagram, efter hun havde modtaget blomsterne.

Det er sådanne mennesker, som vi kan være taknemmelige for i sundhedsvæsnet. Del gerne for at hylde alle sygeplejersker derude.