6-årig autistisk pige død – var blevet ramt af covid-19 ifølge forældrene

En seksårig pige er død efter at være blevet ramt af covid-19, oplyser forældrene ifølge mediet The Jackson Sun.

Den lille pige gik bort tirsdag, og nu sørger familie og venner i Tennessee, USA.

Hun hed Gigi Morse og var en livlig seksårig med autisme og epilepsi. Ifølge hendes forældres oplysninger var hun testet positiv for covid-19 og havde følt sig syg i nogle dage, oplyser The Jackson Sun.

Onsdag morgen bekræftede Jackson-Madison County Health Department via chefen Kim Tedford dødsfaldet under et pressemøde, oplyser The Jackson Sun.

Pigens mor, Priscilla Morse, skriver i et blogindlæg, at hun “ikke vil trække vejret” længere, i et liv uden sin datter. Sagen er blevet bemærket i flere internationale medier, så som Newsweek og Metro.co.uk.

Efter et lægebesøg skulle de være blevet opfordret til at lade pigen hvile, ifølge moren.

“Lægen sagde, at hun havde en virusinfektion, og at vi skulle lade hende hvile og spise så mange slikkepinde og slushice hun ville”, skrev moren, ifølge Daily mail. “Hun gik i seng for at sove og døde, og jeg vil slet ikke at trække vejret uden hende”, fortsatte moren.

Gigi blev adopteret fra Ukraine da hun var tre år, og familien startede en GoFundMe-side for at samle penge ind, da hun blev bragt til USA.

“Hun havde så hård en start på sit korte liv og levede som uelsket og uønsket på et børnehjem i Ukraine. Alvorlige medicinske problemer. Vi tog hende med hjem og gav hende en kærlighed som ingen anden,” skrev faren David Morse i et Facebookindlæg, ifølge The Jackson Sun.

Nu er hun sovet ind, bare seks år gammel.

Hvil i fred.