65-årig har ikke klippet sig i evigheder – efter frisørens forvandling genkender INGEN ham

FOTO: Youtube

Frankie bor lige nu i New York, hvor han arbejder som skuespiller. Han har gjort sig kendt i branchen takket være sit spektakulære ydre, som har givet ham flere roller i forskellige serier og film.

Men det har ikke altid været sådan.

“Jeg er gået fra at spille en ung karakter til at blive en gammel, skræmmende gnavpot”, siger Frankie i tv-programmet Rachel Ray Show.

FOTO: Youtube

Den 65-årige har beholdt sin frisure og sit skæg i flere årtier. Sidst han blev klippet var for fem år siden, men nu er det tid igen – det syntes hans moster i hvert fald.

FOTO: Youtube

Hun har nemlig bestemt, at det er tid til en forandring. Og Frankie ville ikke være den som stod i vejen, så han stillede op!

I tv-programmet Rachel Ray Show viste han stolt sin nye stil frem og publikum kunne næsten ikke tro deres øjne, da han trådte ind i rummet.

Jeg har set mange såkaldt “ekstreme makeover” tidligere, men det her er nok den mest spektakulære sag nogensinde.

For Frankie venter nu en spændende tid som skuespiller, og hvem ved, måske han kan få andre roller end “en gammel skræmmende mand” fremover?

Se 65-årige Frankies forvandling i klippet nedenunder.

Jeg er fuld af beundring for Frankie, som vover at gøre det uventede. Og hvilket resultat! Del artiklen for at vise dine venner denne fascinerende forvandling! 

Exit mobile version