7-årig pige dør et minut efter rutineoperation: ‘Der var ikke noget galt med hende’

Hele verden forandrer sig, når man får børn. Ting, som normalt ikke virker farlige, vækker pludselig bekymring. Faresignaler, som man normalt ville ignorere, giver pludselig anledning til ”rød alarm”.

Det er vores naturlige instinkt at beskytte vores børn og vise dem omsorg. Det betyder, at bare tanken om, at vores børn bliver udsat for fare – uanset hvor lille den måtte være – er helt ubærlig. Derfor kan en simpel rutineoperation for vores børn let blive til noget, man bekymrer sig om.

Der er jo en risiko forbundet med operationer, og vores instinkt gør, at vi ikke kan slippe tanken om den risiko. Selvom vi prøver at berolige os selv, så ender det ofte med, at vi bare bekymrer os mere og mere i stedet.

Ofte går operationer jo godt og helt uden problemer. Især hvis det er, hvad man kan betegne som, rutineoperationer. Men for en familie fra South Carolina skete det utænkelige i 2020, da deres 7-årige datter gik bort blot ét minut inde i en operation, som skulle have været en rutineoperation.

Ifølge nyheder fra South Carolina var 7-årige Paisley Elizabeth Grace Cogsdill en glad og frisk pige. Man anså Paisley for at have et sundt helbred. Hun gik i anden klasse og var faktisk positivt stemt, da hun skulle ind til operationen, hvor hun skulle have fjernet sine mandler på Self Regional Hospital i Greenwood i staten South Carolina den 21. februar 2020.

Men noget gik helt galt.

Et minut inde i operationen stoppede lille Paisleys hjerte. Lægerne prøvede desperate at genoplive Paisley, men de var ikke i stand til at redde hendes liv. Det lille hjerte kunne ikke slå længere. Kort efter gik hun bort for altid. Familien var efterladt i chok, sorg og afmagt.

”Da hun gik ind til operationen, havde hun ingen frygt,” fortæller Paisleys bedstemor Mary Beth Truelock til mediet WHNS.

”Hun var smilende og glad. Der var ikke noget galt med hende. Hun var ikke bange,” siger Mary Beth Truelock.

Painsleys forældre, Austin Cogsdill og Jasmine Truelock, blev efterladt i dyb sorg og forstod ikke, hvorfor deres lille pige gik bort så pludseligt.

I cannot believe my baby girl is already in first grade!

Posted by Jasmine Truelock on Monday, August 20, 2018

“Vi savner hende konstant. Man forstår ikke, hvorfor den slags ting sker, men vi ved, at det var guds plan, og det er det eneste, der kan få os igennem denne sort, for vi ved, at det var gud,” siger Mary Beth.

Borgere fra lokalsamfundet var hurtige til at stå sammen og støtte familien. En ”GoFundMe”-indsamling blev startet med henblik på at dække familiens udgifter – og i skrivende stund er over 44.000 dollars blevet samlet ind. Det svarer til næsten 325.000 danske kroner.

Det er en hjerteskærende historie om en lille pige, som forlod denne jord alt, alt for tidligt. Forhåbentlig kan familien finde bare den mindste styrke i støtten fra lokalsamfundet og offentligheden.

Hvil i fred fred, Paisley.

Del gerne artiklen på Facebook for at ære Paisleys minde og sende en varm tanke til familien.