78-årig enke røves ved sin afdøde mands grav: 1 uge senere ringer tyvens søn med et uventet tilbud

Når man mister nogen, opstår der et hul, som med tiden forvandles til et ar, men sorgen og minderne vil altid eksistere.

Det er altid hårdt at miste nogen, du elsker, og for den 78-årige enke Tona Herndon var det ikke anderledes.

Tona blev knust, da hendes mand gik bort efter 60 års lykkeligt ægteskab. Hun forsøger at besøge sin afdøde mands grav hver dag, det er det eneste, som giver hende trøst.

Nogle uger efter begravelsen besøgte Tona sin mands gravsted – men dagen skulle snart blive forvandlet til et frygteligt traume.

Wikipedia Commons

Tona stod ved sin mands gravsted, tynget af sorg, da en fremmed pludselig nærmede sig bagfra.

Manden røvede den 78-årige enke og stjal hendes håndtaske. Selvfølgelig blev Tona chokeret og ked af det, for hvem stjæler fra en gammel dame på kirkegården?

Men sommetider er sandheden mere underlig end fiktionen, og det, som skete bagefter, endte med at blive til noget smukt i stedet for et dårligt minde for Tona.

Facebook/TonaHerdon

Nogle gange sejrer det gode over det onde, helt enkelt.

Manden, som stjal fra Tona, kunne snart pågribes og billeder af manden blev spredt i medierne, skriver WTRF 7News.

Avisen skrev om det feje overfald, og nogle uger senere stod en 15-årig dreng frem og kontaktede Tona med et uventet forslag.

Ville mødes

15-årige Christian Lunsford havde set nyhederne og billederne af gerningsmanden. Det var, som om en sten sank ned i maven på teenagedrengen. Manden, som havde angrebet enken, var nemlig den 15-åriges far, Shane.

Shane Lunsford havde været på kant med loven flere gange tidligere. Denne gang havde han stjålet over 4.000 kroner, som Tona havde i sin tegnebog.

Christian kontaktede Tona og spurgte, om hun ville møde ham på en parkeringsplads foran en kirke. Han ville bede om forladelse for sin fars handlinger.

Christians forældre blev skilt, da han var 2 år, og siden dengang havde han set sin far komme og gå.

Facebook

Men farens opførsel og attitude havde ikke smittet af på sønnen, tværtimod. Farens kriminelle løbebane havde inspireret Christian til at gøre tingene anderledes.

“Det var noget, som skulle gøres,” siger Christian. “Hun skulle have en undskyldning fra nogen. Hvis jeg ikke skulle gøre det, hvem skulle så?”

“Blev så rørt”

Tona og Christian mødtes på parkeringspladsen, men der var endnu en overraskelse. Christian gav Tona 1.500 kroner. Penge som drengen havde fået af sin far til en skolerejse.

“Jeg blev så rørt. Denne 15-årige dreng har et hjerte udover det sædvanlige,” siger Tona.

Hun var så imponeret og taknemmelig, at hun besluttede sig for at give ham pengene tilbage. Ifølge Tona kunne hun jo gøre, hvad hun ville med gaven, og hendes ønske var, at den godhjertede Christian skulle kunne tage på skolerejsen, som han gerne ville.

Tona og Christian er virkelig strålende eksempler på mod og venlighed. I en verden, som mange gange er egoistisk, kold og hård, viser de, at man kan møde det onde med det gode.

Christian er også et eksempel på, at æblet kan falde langt fra stammen.

Selvfølgelig havde det været lettere for Christian at ignorere sin far og lade ham stå inde for sine egne fejl. Men denne 15-årige dreng vil gøre, hvad han kan, for at verden skal blive et lidt bedre sted.

Facebook/WTRF 7News

Ofte er det jo også de mennesker, som har mindst, der giver mest. Det kan være tilfældet med både penge og medfølelse!

Del gerne denne inspirerende historie på Facebook, hvis du vil hylde Christian!