8-årig slår græs for ældre og andre trængende helt gratis: ‘Han har hjulpet så mange’

Foto: Facebook/Helping Footprint

Der er mange tanker, der fylder i et lille barns hoved. I et par år er der fuld fokus på venner og aktiviteter, og frygten for at gå glip af sjove ting eller blive udelukket er større end noget andet.

Derfor skiller denne otte-årige sig ud fra mængden. Grayson Winfield, fra amerikanske South Carolina, viste tidligt tegn på, at han havde mange tanker om verden og mennesker omkring ham.

Han bekymrede sig for, hvordan gamle mennesker i hans kvarter for eksempel kunne passe deres have, hvilket fik ham til at begynde at slå græs for dem helt gratis.

Måske er det fordi Graysons begge forældre arbejder for redningstjenesten, at det ligger i hans natur at ville hjælpe andre.

Allerede som fire-årig sad Grayson og pakkede pakker ind, som han ville give til fattige mennesker for at hjælpe dem, der havde mest brug for det.

Altid været hjælpsom

I en alder af otte begyndte Grayson at spørge sine forældre, hvordan de gamle mennesker i deres kvarter havde det økonomisk, hvis de ikke længere kunne arbejde.

Det var begyndelsen på en non-profit organisation, hvor Grayson hjælper ældre og sårbare.

Foto: Facebook/Helping Footprint

Han startede med at tilbyde at klippe deres græsplæner og lave havearbejde, hvilket viste sig at blive enormt værdsat i området.

Graysons forældre hjalp sønnen med at oprette en Facebook-side for at henlede folks opmærksomhed på drengens tilbud om hjælp.

Siden fungerer nu også som inspiration og opmuntring for andre børn til at være med til at hjælpe.

‘At hjælpe andre er det rigtige at gøre’

Drengen har hjulpet så mange mennesker, at der tales om ham overalt i South Carolina, og da CNN kontaktede drengen til et interview, sagde han:

– At hjælpe andre er det rigtige at gøre.

Foto: Facebook/Helping Footprint

Siden Grayson er blevet “fuldt booket”, har han fået hjælp fra sin lillebror og sin adoptivbror.

– Han har hjulpet så mange. Mere end vi kan tælle, siger hans stolte mor.

Det gør mig så varm i mit hjerte. Lad os hylde denne empatiske dreng. Del gerne artiklen for at inspirere andre.

Exit mobile version