8-årig stopper trafikken for at hjælpe ældre fremmed – se nu hvad der sker til sidst

– Han spurgte mig: “Kan jeg gå ud og hjælpe hende op ad trapperne?”, har moren fortalt til WSB-TV.

Contricia Hill kiggede på sin søn, standsede bilen – og åbnede bildøren. Budskabet? Gå ud og hjælp hende!

Maurice sprang ud af bilen, som standsede langsomt ved vejkanten og gik hen til damen. Han lagde sin hånd på hende og tilbød at hjælpe til. Skridt for skridt kom de langsomt, men sikkert op ad trappen.

Foto: Facebook

Selvom han blot er otte år, gjorde han det så utroligt fint og man kan virkelig se i videoklippet, hvordan han tager hånd om den ældre dame. Han er virkelig en speciel lille dreng!

Hans mor sad stadig i bilen, stolt som aldrig før. Samtidigt sad nogle andre biler i kø, mens drengen tålmodigt hjalp kvinden.

En af disse, Riley Duncan, fandt sin mobil frem og filmede hele sekvensen. Han syntes, det var så smuk, og ville dele det med andre. Klippet har sidenhen fået opmærksomhed i mange medier og folk står i kø på de sociale medier for at hylde den lille knægt.

Til sidst fik han et varmt og inderligt kram af den ukendte kvinde.

Foto: Facebook

Mor Contricia er naturligvis meget stolt over sin dreng. Hun forklarer at “respekt og at opfostre sine børn rigtigt kan få en til at komme langt her i livet”.

Det håber jeg virkelig gælder for den her unge dreng, han fortjener al lykke i livet. Del gerne videre for at sprede dette fine videoklip, så flere kan blive inspireret til at gøre som den her otteårige! Passer vi på hinanden, så kommer vi langt. 

[arve url=”https://www.facebook.com/riley.duncan.54540/videos/2135360333405151/” aspect_ratio=”9:16″ /]

Tryk på DEL-knappen og send den her fine video videre til familie og venner på Facebook. 

Exit mobile version