86-årig tabte sig 54 kilo uden at forlade lejligheden: Med enkelt trick alle kan lave hjemme

Et nyt år betyder for rigtig mange også et nytårsforsæt. Stop med at ryge, undgå sukker og selvfølgelig motionere mere.

Personligt har jeg ikke et nytårsforsæt, fordi jeg sjældent holder dem. Men at leve mere sundt er selvfølgelig et god mål at have i livet.

Jessica Slaughter er 86 år og bor alene i en etværelseslejlighed.

Fordi hun er bange for at gå ud alene, har hun været tvunget til at finde en alternativ måde at holde sig selv i form på.

Da Jessica var i 70’erne, bestemte hun sig for at tabe sig. Selvom hun boede i en lille lejlighed, var hun fast besluttet på at nå sit mål.

Hver morgen når Jessica stod op gik hun 3000 skridt. Det kan man måske undre sig over, fordi hun ikke forlader lejligheden uden selskab.

Jessica
Youtube

Hun går ganske enkelt rundt i sin lille lejlighed og hun standser ikke, før hun når sit mål på 3000 skridt.

Hvis Jessica kan tabe sig uden at gå udenfor sit hjem, så er der virkelig ingen undskyld for nogen til ikke at røre sig.

Jessica
Youtube

Men det er ikke bare motionen som har bidraget til Jessicas vægttab. Hun har også foretaget store forandringer med sin kost.

I stedet for at spise friturestegt mad, kager og tærter som tidligere var hendes absolut favorit, valgte hun at udskifte alle animalske produkter og bytte til en helt vegansk kost.

Men det er ikke kun kiloerne som er forsvundet. Hun ligger ikke længere på grænsen til at have diabetes.

Jessica
Youtube

Med hjælp fra en skridtæller kan hun holde styr på, hvor mange skridt hun går, men derudover har hun ikke brug for andre hjælpemidler til at nå sit mål.

Og takket været sine store forandringer er hun nu sundere end hun nogensinde har været.

Tag et kig på videoklippet om Jessica nedenunder:

Del artiklen med dine venner hvis du også blev inspireret af Jessica! Måske kan du inspirere nogle til at leve lidt sundere!