9-årig ser mor tage sig til brystet: Siger 2 ord som redder hendes liv

Kimberly Smith er en hjemmegående husmor, som har dedikeret sit til at opfostre sine tre børn.

I marts 2017 var hun hjemme med sin nyfødte baby, da hun pludseligt mærkede, at hun fik smerter i brystet.

Det var ikke så farligt, så hun forsøgte at ignorere smerterne og fortsatte med sine daglige sysler.

Næste dag var smerten værre, og til sidst kunne hun ikke holde sin baby mod sit bryst. Selvom hun havde meget ondt, ville hun ikke virke klagende og kæmpede sig i stedet gennem timerne trods smerten.

Efter en stund kom hendes 9-årige søn, Camdyn, hjem fra skole. Han så straks, at moren tog sig til brystet. Han blev urolig og ville ikke gå fra hendes side, skriver Huffington Post.

Nægtede at lade sin mor gå op og lægge sig

Kimberly troede, at alle ville blive bedre, hvis hun bare fik lidt hvile, men Camdyn ville ikke lade hende gå i seng. I stedet fortalte han en historie for sin mor. En historie som hans idrætslærer havde fortalt.

Han havde nemlig haft en blodprop for ikke så længe siden, og havde derfor fortalt sine elever, hvor vigtigt det var at ringe 112, hvis man så nogen tage sig til brystet.

Så da Camdyn ikke ville give op, ringede Kimberly efter hjælp, og det var et held hun gjorde det.

På sygehuset viste det sig, at Kimberly led af lungeemboli i begge lunger, hvilket øger risikoen for en blodprop markant. Hvis hun ikke havde lyttet på sin søn og i stedet lagt sig til at sove, var hun formentlig aldrig vågnet igen.

Camdyn er virkelig en rigtig helt!

Del artiklen med dine venner på Facebook, så flere kan forstå, hvor vigtigt det er at søge hjælp, hvis du eller nogen i din omgangskreds rammes af brystsmerter! 

Exit mobile version