90-årige Betty kunne ikke gå ud og hente posten – nu hyldes hendes geniale løsning over hele verden

Det er aldrig for sent at være kreativ. Spørg bare 90-årige Betty Feret fra Connecticut, USA. Da hendes krop begyndte at sige fra, fik hun svært ved at komme rundt. Men det var ikke noget som stoppede hende fra at udføre underværker.

Foto: Facebook

Betty Feret, 90, har svært ved at komme frem og bor desuden i et område med meget trafik. Det gør, at hun ikke kan komme frem til sin postkasse. Der kunne gå lange perioder, inden hun fik sin post.

Men Betty var stædig og nægtede at give op – hun ville have sin post. Men hvordan det skulle gå til, havde hun ingen anelse om. For hun kunne jo ikke gå derud på egen hånd. Hendes datter Susan var overbevidst om, at hun skulle komme på noget smart.
– Hun har altid været så kreativ og selvstændig, siger hun i et interview.

Foto: Facebook

Betty er opvokset på en bondegård og har lært alle mulige tips og tricks, som dagens generation måske ikke lige kender til.

I en højteknologisk verden hvor det meste er blevet digitaliseret, vidste Betty, at det går meget bedre, hvis man bare bruger hjernen.

Foto: Facebook

Med hjælp fra en bremseskive og en lang snor satte hun et system op, hvor hun kunne trække postkassen ind til køkkenet. Dermed behøver hun ikke gå udenfor døren for at hente posten!

En genial idé fra en meget smart kvinde. Det siges jo, at man bliver klogere med alderen, og det er Betty et udemærket bevis på!

Foto: Facebook

Nu synes jeg, at vi alle sammen skal hylde den fantastisk kloge 90-årige Betty. Hun tog sagen i egne hænder og løste en besværlig situation!

Del gerne dette videre for at hylde Betty og vise dine venner denne geniale idé!

Exclusive: Canton Mailbox

ICYMI: This 90-year-old #Canton woman found it hard to walk to her mailbox every day.. So with some help, she came up with this! 📬 Check out the full #Exclusive story –> https://goo.gl/3mEeQ7

Posted by WFSB – Channel 3 Eyewitness News on Friday, June 15, 2018