92-årig pensionist brutalt slået da hun kørte med taxi

En 92-årig kvinde blev efterladt blodig og forslået efter at være blevet angrebet af en fremmed i et køretøj, som tilhørte den canadiske taxatjeneste.

Ifølge oplysninger sagde Hanka Fogelman, at taxichaufføren kendte den anden passager, og at han var kendt for at være voldsom og uforudsigelig.

Hun var endda blevet advaret, inden hun satte sig ind i bilen. “Tal ikke med ham”.

Den 11. november 2018 satte Hanka Fogelman sig ind i en taxi, som tilhørte Société de transport de Montréal (STM) for at tage hen og hilse på sin datter.

Virksomheden transporterer mennesker med fysiske og psykiske problemer, som giver vanskeligheder med at bruge almindelige transportmidler.

Det var under sådan en tur, at Hanka blev brutalt angrebet. En anden passager, en kvinde, sad på forsædet, og Hanka måtte sætte sig på bagsædet med manden, som senere gik til angreb.

“Chaufføren vidste, at han var aggressiv og sagde, at jeg ikke skulle tale med ham”, fortæller Hanka til Go Public ifølge CBC. Der gik kun et par minutter, inden det begyndte at blive ubehageligt.

“Han begyndte at slå mig”, husker hun.

“Blodet begyndte at fosse fra næsen. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre”.

Hanka Fogelman
YouTube / CBC News: The National

Bliver ikke retsforfulgt

Da politiet kom til stedet, sad den mandlige passager på bagsædet og løste krydsord. Han virkede helt uvidende om, hvad han lige havde gjort, rapporterer CBC.

Betjent André Durocher oplyste til Go Public, at manden lider af en intellektuel funktionsnedsættelse og ikke vil blive retsforfulgt.

Hanka måtte på sygehuset efter angrebet for at få plejet sine skader.

“Hun havde en brækket næse. Sår i ansigtet og var helt forslået,” fortalte Hankas datter Debbie Rona, som var hos sin mor efter angrebet.

“Jeg er vred. Jeg er chokeret”.

“Jeg kigger på min mor, og hun er så bevidst, men der er sårbarhed i hendes blik. Hvorfor var han overhovedet i taxien? Hvorfor satte chaufføren hende på bagsædet ved siden af ham, lukkede døren og begyndte at køre?”

En talsmand for pensionister i Canada, Laura Tamblyn Watts, kom også til Hankas forsvar og sagde, at angrebet var en fiasko for hele systemet”.

Ingen person, sårbar eller ej, skal behøve være bange for at blive angrebet. Del den her artikel, hvis du er enig!