Babyen fødes med usædvanligt meget hår – uger senere forbløffes alle af moderens billede

Da 28-årige Natasha skulle føde sit første barn, var hun og manden Ashley meget forventningsfulde.

Men under ultralydsscanningen fik de at vide, at deres datter, Holly, ville blive født med usædvanligt meget hår.

Og da moderen uger senere valgte at offentliggøre et billede af lille Holly, kunne folk næsten ikke tro, at det var sandt.

Natasha Gent skulle føde sit første barn, da hun var 28 år gammel. Hun og hendes mand Ashley fandt ud af, at hun var gravid, og da de kørte på hospitalet til den rutinemæssige ultralydsscanning, så alt ud til at være normalt.

Lige indtil sygeplejersken opdagede noget meget mærkeligt.

Fotokilde: Youtube/Sevenews

På babyens, som senere fik navnet Holly, hoved fik sygeplejersken øje på en hvid linje, der lå som et tæppe på kraniet. Sygeplejersken tænkte lidt, og fandt hurtigt ud af, hvad det var.

Ashley og Natasha kunne forvente at få en pige, som ville blive født med meget hår på hovedet. Parret tænkte ikke mere over det, og betragtede det mere som en sjov ting. Men da lille Holly kom til verden, fik de nybagte forældre sig et stort chok.

Fotokilde: Youtube/Sevenews

Da Holly blev født, og Ashley og Natasha så deres datter for første gang, var der ikke blot nogle få hår på Hollys hoved.

Hun blev født med brunt hår, som en rigtig frisure. Ugerne gik hjemme hos familien, som nu var blevet en person større, og Hollys hår blev ved med at vokse.

Fotokilde: Youtube/Sevenews

Når de tog Holly med ud blandt folk, kom masser af mennesker hen til dem og kommenterede, hvor smuk deres lille pige var med sin flotte frisure.

“For mig vil Holly altid være verdens smukkeste baby. Men det er sjovt at få komplimenter fra andre”, siger hun til den engelske avis The Telegraph.

Fotokilde: Youtube/Sevenews

Selvom parret elsker deres piges fine hår, så kommer Holly selv til at bestemme, hvilken frisure hun gerne vil have, når hun bliver ældre. Men nu har den lille pige sin smukke frisure, som bare vokser sig vildere for hver dag.

Holly fik sig godt nok en smuk frisure! Du må hjertens gerne dele historien med dine venner på Facebook, så de også får muligheden for at læse den!