Betjent sidder ved autistisk dreng der er løbet væk – gør noget der rører hans mor til tårer

Alle børn er fantastiske på deres helt egen unikke måde. Selv før de er i stand til at kunne tale, kan man tydeligt mærke, hvilke personligheder de lille guldklumper har, og disse følger dem ofte resten af livet.

Nogle er lidt roligere og eftertænksomme, mens andre er meget livligere og udforskende, men alle er lige så elskværdige og vidunderlige.

Sådan var det også, da Kyson Baler blev født. Men jo ældre han blev, desto tydeligere blev det også, at han ikke var som de fleste andre børn.

Han var lige blevet et år, før han begyndte at kravle, og han var næsten to år, før han begyndte at gå.

I dag er Kyson ni år gammel og en meget glad greng, selvom han ikke kan tale.

Han lider af en autisme spektrum forstyrrelse, der resulterer i, at han har meget svært ved at håndtere forandringer. I april i år fik Kyson en ny assistent på sit udviklingscenter i Idaho, USA.

Denne forandring gjorde ham meget urolig og bekymret, hvilket førte til, at han løb ud af bygningen, hvor de befandt sig. Herefter sad han meget trist og oprørt på en parkeringsplads i nærheden, og han nægtede at gå tilbage.

Betjent Chris Scott befandt sig i nærheden, og da han så drengen vidste han, at der var sket noget. Han gik hen til ham og satte sig ned ved siden af ham på asfalten.

Kyson blev meget interesseret i mærkerne på Chris’ politiskjorte, og netop denne dag havde betjenten to mærker, hvorfor han valgte at tage det ene af sin skjorte for at give det til Kyson, som selvfølgelig blev meget glad for sin gave.

Efter et stykke tid var Kyson faldet til ro, hvorefter Chris spurgte:

“Skal vi gå ind igen?”

Det ville Kyson gerne, og de gik ind i udviklingscentret sammen.

Mens Chris og Kyson sad der på parkeringspladsen, valgte assistenten at tage et billede af de to, og nu har det spredt sig som en løbeild verden over.

Kysons mor, Jessica, så billedet på de lokale politimyndigheders hjemmeside, og blev meget rørt af betjentens indsats.

Han ser op til betjenten og vil gerne selv blive en, når han bliver større, siger Kysons mor til Local News 8.

Tryk på del-knappen nedenfor, hvis du også mener, at det er fantastisk at se, når politiet også giver sig tid til at håndtere situationer som denne!