Bilen kører galt i i livsfarlig position – så ser moren nærmere på kølerhjelmen og gribes af panik

Bilulykker kan være rigtig frygtelige. Men denne ulykke ligner ikke noget, jeg tidligere har set. Chancen for, at dette skal ske, må være en til en million, og jeg har stadig svært ved at forstå, hvordan det gik til. 

Ulykken skete i Connecticut, USA, og billederne af bilen spredes nu på nettet. Den mærkelige position, som bilen står i, får mange til at klø sig i håret.

Det var onsdag i sidste uge, at børnehavelærerinden Lisa Beaulieu og hendes to børn, 5-årige Drew og 4-årige Noella, kom ud for en ulykke.

De var på vej hjem til West Suffield, da en telefonstolpe blæste omkuld og faldt ned over vejen. På en måde lykkedes det stolpen at sætte sig fast under familiens bil, som blev stående ret op.

© Facebook/Suffield CT Fire Department 

“Det skete så hurtigt. Det var som om, at vi var i en rutschebane og kørte opad, og siden sad vi fast højest oppe”, siger Lisa til Inside Edition.

Forbipasserende bilister kunne næppe tro deres øjne, da de så bilen. 

Lisa indså snart, hvilken farlig situation familien befandt sig i. Bilens kølerhjelm sad nemlig fast i en elledning.

“Det var en ledning, der hang lavt over vejen, og på en måde havde den sat sig fast i min bil. I stedet for at trække ledningen ned blev bilen holdt oppe i den som en slangebøsse”, fortæller hun.

Hun ringede 112 og spurgte panisk, hvad hun skulle gøre. Alarmoperatøren sagde, at hun skulle standse motoren og holde døre og vinduer lukkede.

© Youtube/Inside Edition

Lisa var rædselsslagen for, at elektriciteten fra ledningen ville nå ind i bilen og skade hende og børnene. Men hun ikke blot vente.

Hun havde hele tiden alarmoperatøren i telefonen. Han talte hende til ro og sagde, at hjælpen var på vej. Selv da brandfolkene var på stedet, blev han i telefonen i yderligere en halv time.

© Facebook/Suffield CT Fire Department 

Til sidst kunne redningsfolkene få familien ud af bilen. Familien var chokeret, men uskadt.

Efter at have hvilet i nogle dage ville Lisa og hendes børn hilse på redningsfolkene og alarmoperatøren for at sige tak – og byde på tærte.

© Youtube/Inside Edition

Sikke et utroligt held, at alt gik godt og ingen kom til skade!

Bilulykker kan ske for hvem som helst, uanset hvor godt man kører. Tænk på at være forsigtige ude på vejene!

Herunder kan du se et interview med Lisa.