Bonden risikerede sit liv og reddede 20 hektar jordbrug fra flammerne

For nogle år siden rasede et lyn- og tordenvejr ind over den landlige idyl i Weld County, Colorado. Flere kraftige brande brød ud på grund af stormen, og ilden opslugte mark efter mark.

Mange kunne bare stå og se, hvordan deres indkomst og udbytter gik op i flammer. En af de ramte var bonden Eric Howard. Han så, hvordan hans marker blev slugt af ilden. De fleste var sikkert gået i panik og ringet til brandvæsnet, men Eric besluttede sig for at tage sagen i egne hænder.

Med livet som indsats hoppede han ind i sin traktor for at forsøge at redde så mange som mulige af sine afgrøder. Et filmhold lykkedes med at fange den modige bønde, da han forsøger at skabe en barriere mellem ilden og resten af sin jord, og det er et syn, jeg sent vil glemme.

Eric fortsatte i en yderst farlig situation, og hvis vinden var vendt, var han formodentlig blevet fanget i ildhavet. Men heldigvis gik det hele godt for Eric, som med sin heltemodige indsats reddede sine 20 hektar jord – og formodentlig også andres bønders huse og marker. Denne bonde fortjener en tapperhedsmedalje!

Denne video blev lagt på Youtube i 2013 og har siden fået over 7,5 millioner visninger, og den viser en af samfundets meest uventede helte:

Jeg kan ikke andet end at blive imponeret af Erics modige indsats, og jeg synes, at han fortjener alle hyldester, han kan få.

Det er aldrig for sent at gøre opmærksom på helte, så tøv ikke med at dele denne video videre, så flere kan få chancen for at se Erics fantastiske mod!