Børnene ligger stille på marken – da politihelikopteren ser hvorfor reagerer de øjeblikkeligt

Børn er altid fulde af energi og idéer, visse bedre end andre. Jeg husker selv, hvordan jeg som lille syntes, at det var en kanongod ide at male min og broderens køjeseng med en sprittusch.

Kreativt og flot, tænkte jeg som 6-årig… Men mor og far var ikke lige så begejstrede.

Disse børn havde dog lidt vigtigere ting for sig. Da de en dag var ude at lede efter påskeæg til et velgørenhedsarrangement, som samlede penge ind til en dreng med leukæmi, hører de pludselig en helikopter.

Da de kigger op, ser de, at det er en politihelikopter.

Samtidig ser de to mænd løbe ovr marken, men politiet var for langt væk til at se mændene. Først begynder børnene at hoppe og skrige for at få politiets opmærksomhed.

Da det ikke hjælper, får to af børnene en hurtig idé og beder alle børnene at lægge sig ned på marken – for at forme en menneskelig pil, som peger i retning af mændene på flugt.

Først forstår politiet ikke, hvad børnene forsøger at gøre. De tror, at børnene bare leger, men så opdager de, at det er en pil og kigger i retningen, hvor de ser gerningsmændene.

Samtidigt ser dom två män springa över fältet, men polisen var för långt bort för att männen. Först börjar barnen hoppa och skrika för att få polisens uppmärksamhet.

Mændene kunne pågribes takket være børnenes smarte idé, og politiet fløj tilbage til marken for at takke børnene for deres indsats.

Mændene, som var 27 og 28 år, blev pågrebet og anklaget for indbrud.

Her kan du se børnenes opfindsomme indsats:

Tale om smarte unger, jeg var aldrig selv kommet på så smart en idé. Del, hvis du også synes, at børn er helt fantastiske!