Brandmand forløser baby på jobbet – da konen får det at vide tager hun en lynhurtig beslutning

Det var som en hvilken som helst dag på arbejde for brandmanden Marc Hadden, fra South Carolina i USA. Men så kom en alarm om en gravid kvinde, som skulle føde.

FOTO: Youtube

Marc og hans kolleger rykkede ud til stedet. Der forstod de snart, at det ville blive alt andet end en almindelig dag. Brandmanden indså nemlig snart, at de ikke ville være i stand til at komme på sygehuset. Så Marc måtte selv hjælpe til ved fødslen. Alt gik heldigvis godt, og Marc kunne forløse en rask lille pige.

Han ringede til sin kone Beth for at fortælle det mildest talt fantastiske, han havde oplevet.

– Da han ringede til mig var han i ekstase. Jeg mener hvem, som ikke er læge, får mulighed i sit liv for at forløse en baby?, siger hun.

Tog en uventet drejning

Der skulle man tro, at historien var slut. Men i stedet tog den en uventet drejning.

Det stod klart, at pigen skulle adopteres væk. For Marc og Beth var det som et tegn. Parret, som allerede havde to sønner, havde nemlig længere tænkt på at få et barn mere, men Beth kunne ikke blive gravid.

– Vi havde længe overvejet at adoptere, siger Beth.

– Vi sagde, at hvis det er meningen, så kommer det til at ske.

Parret tog en hurtig beslutning, og bare to dage efter Marc mildest talt anderledes dag på jobbet, fik de en lille pige hjem, som fik navnet Grace.

– Jeg finder ikke ord. Jeg havde aldrig forestillet mig det her, siger Marc.

Man kan tænke, at Marc var den, som reddede lille Graces liv, den aften hun blev født. Men han er af en anden opfattelse. Det var Grace, som reddede ham.

– Jeg tænker ikke på hende som adopteret. Hun er vores. Vi elsker hende.

Hvis jeg ikke troede på skæbnen før, så gør jeg det nu! Marc og Beth havde så længe ønsket et barn mere, og så kom hun til dem på den mest fantastiske måde.

Del gerne, hvis du synes, den her historie var inspirerende.

Exit mobile version