Bruden får sit livs overraskelse midt under bryllupsvalsen

Overraskende bryllupper er jeg helt svag for. Det kan være en ukonventionel bryllupsvals eller en præst, som gør noget lidt ekstra eller en højst uventet gæst.

Det der med en uventet gæst var også, hvad brudgommen Brad Hewitt skaffede til sin brud Melissa til deres bryllup. Overraskelsen tog over 100 timer at planlægge, men da han ser Melissas reaktion, var det hvert et sekund værd.

Se det i klippet herunder:

Överraskande bröllopsgester är jag särskilt svag för. Det kan vara en okonventionell bröllopsvals, en präst som gör det lilla extra eller en högst oväntad gäst. Oavsett så träffar det alltid hjärtat lite mer mitt i prick än vanligt.

Det där med med en oväntad gäst var också vad brudgummen Brad Hewitt ordnade till sin brud Melissa på deras bröllop. Överraskningen tog över 100 timmar att planera, men när han ser Melissas oslagbara reaktion var det värt varje sekund.

Kolla in det här nedanför.

Det, som brudgommen havde planlagt, var at overraske Melissa, midt under brudevalsen, med hendes favoritsanger Mark Willis.

Da vielsen var overstået og det var tid til hr. og fru Hewitt at danske den traditionelle brudevals. Melissa var da helt uvidende om, at hun minutter senre skulle få en kæmpe overraskelse. Midt under deres dans stopper musikken, og Melissa tror, at noget er gået galt. Så hun veder sig om mod scenen og ser sin favoritartisk, Mark Willis.

Hendes reaktion er helt uvurderlig. Hvilken glæde!

Bang, så kom tårerne! Vidunderligt klip, som du gerne må dele, hvis du også blev ramt lige i hjertet.