Bryllupsgæsterne vender sig, da musikken går i gang – se nu når den lille dreng får HELE kirken til at grine

Bryllupsgæsterne vendte sig, da musikken gik i gang. Det var tid til det fine øjeblik, som alle havde ventet på.

Så kommer en lille dreng ind i kirken. Han ser ikke ud til at være mere end et par år gammel. Men i stedet for at sætte sig ved siden af sine forældre, går den lille dreng lige fremad med et koncentreret blik. Han har et helt andet mål i sigte: Alteret.

 

Youtube

Små børn har ikke verdens bedste tålmodighed. Det er ikke noget nyt. De kan have svært ved at sidde stille i flere timer. Ekstra problematisk bliver det under ceremonielle begivenheder som dåb eller bryllup. For så har man ikke så meget andet at lave end at sidde roligt og vente. Men der findes jo så meget andet, som er sjovere – for eksempel at lege.

Youtube

Der er også børn, som er generte og ikke vil være i centrum – og så er der børn, som er det helt modsatte. De, som elsker, når rampelyset er rettet mod dem. Og man kan roligt sige, at den her lille dreng tilhører den sidste kategori…

Da han blev bedt om at sætte sig ned på sin plads ved siden af mor og far, gjorde han det stik modsatte.

Med små, men fokuserede skridt, tog han sin pude og gik frem mod alteret. Han havde en helt anden idé.

Youtube

Det er ikke så underligt, at dette klip har mere end fire millioner visninger! Se bare, når han chokerer alle gæsterne med en vidunderlig overraskelse! Jeg kunne i hvert fald ikke stoppe med at grine. Børn er virkelig fantastiske!

Del indlægget på Facebook, og byd dine venner på et godt grin!

https://www.youtube.com/watch?v=xzs_67FhmKU