Butiksansat griber ind da 2-årig får raserianfald: Så fanger moren detaljen i billedet som spredes over hele nettet

Det er måske ikke til så stor en trøst, men det bliver bedre med årene.

En person som forstår præcist hvor hårdt det kan være for en forælder, når barnet pludseligt begynder at råbe og skrige i butikken er Liliana, som arbejder i varehuset Target i Wilmington, USA.

Wikimedia Commons / Sprew

Brianna Lelos datter var ikke specielt glad over shoppeturen og fik et raseriudbrud midt i butikken.

Det varede dog ikke længe, før hun lå på gulvet og skreg. I stedet for bare at stå og se på, tænkte Liliana, at hun ville forsøge at gøre tingene lettere for den stressede mor.

Hun gik hen og satte sig ved siden af det skrigende barn på gulvet og ventede med hende, indtil hun var faldet ned og var klar til at vende tilbage til sin mor igen.

Brianna var så imponeret over og glad for Lilianas hjælp, at hun valgte at dele hændelsen på Twitter. Der hyldede hun Target for at have et så godt og forstående personale.

At tage hånd om et barn som er rasende er aldrig nemt, og det er mange forældres værste mareridt.

Så næste gang du ser nogen i en lignende situation, så lad være med at ryste på hovedet og vende blikket bort, men vis i stedet lidt medmenneskelighed og tilbyd en hjælpende hånd, hvis det ser ud til at behøves.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBoston25News%2Fvideos%2F269466623737340%2F&show_text=0&width=476″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Del gerne artiklen med dine venner på Facebook for at hyldede Liliana for hendes fine indsats! 

Exit mobile version