Campingvognen har stået urørt i 64 år – et kig på indersiden giver mig tårer i øjnene af nostalgi

50’erne var en tid, hvor mennesker havde plads til at tænke stort. Det gav både store huse og store biler. Det var en tid, som virkelig adskiller sig fra i dag, hvor alt er minimalistisk og funktionelt. Og campingvognene er virkelig ingen undtagelse. I denne campingvogn er intet sket i 64 år.

Når jeg ser på indersiden, er det som at rejse i en tidsmaskine.

camper1
Facebook

Denne klassiske campingvogn fra 1953 er til salg og dukkede op på internettet, da en annonce blev lagt på Facebook. På grund af dens urørte indre spredte billederne sig hurtigt som en steppebrand.

camper2
Facebook

Med undtagelse af lidt farve og opfriskning er meget af indretningen stort set den samme, som da vognen blev købt i 1953. 

“Den trængte til lidt farve, nye dæk, og det var faktisk det. Selv gardinerne er originale”, skriver ejeren på Facebook. 

camper4
Facebook

Se bare køkkenet! Stort og rummeligt. Her står man jo gerne og fikser en ordentlig middag.

camper5
Facebook

Foruden gardiner og andet interiør er også de hårde hvidevarer originale. Og som alle fra 50’erne ved, så holder det stadig i dag!

camper6
Facebook

En kop te og en god bog i stuen? Føles ikke helt galt!

camper7
Facebook

Med så meget plads tænkte jeg, at badeværelset måtte være ganske minimalt, men næ nej! Fuldt funktionelt toilet, håndvask og bruser.

camper8
Facebook

Der er sågar et badekar. Hvor hyggeligt er det ikke på en aften!?

camper10
Facebook

Denne campingvogn skulle jeg gerne trille rundt i Danmark med. En stor og rummelig seng med rig mulighed for at sove godt er virkelig kronen på værket! Fantastisk! Hvor må den have været luksuriøs i 50’erne!

camper11
Facebook

Ægte kram! Jeg bliver virkelig rørt af nostalgi, når jeg ser indersiden på dette mesterværk af en campingvogn.

Nu hjælper vi hinanden med at dele dette videre, så alle vores venner kan få en dejlig tur på mindernes allé!