Den ældre kvindes fine gestus til småbørnsmoren hyldest af tusinder

Nogle gange kan en fremmeds gestus forandre din dag fuldstændigt. Som i det her eksempel, hvor moren Kristin var ude og handle med sine to børn. 

Træt og trist tog hun dem tilbage til bilen, men tabte mælkekartonen, som gik i stykker. 

Så kom en dame frem – og tilbød sin hjælp.

Kristin køre sammen med sine to små børn til supermarkedet nytårsaften. Hendes to sønner var trætte, og så kan den mindste lille ting føre til tårer. Det var sent, koldt og mørkt – og Kristin skulle bare hurtigt ind og købe en liter mælk. Men det blev ikke, som hun havde tænkt sig.

Billedkilde: Shutterstock

Sammen med sine to små sønner gik hun ind i butikken, tog en liter mælk og betalte. Men på parkeringspladsen gik det galt. Kristin tabte mælken, så kartonen sprang, og al mælken løb ud på asfalten. Netop det hun troede, at aftenen havde nået sit lavpunkt, dukkede en fremmed op. 

En gammel dame gik hen til Kristin og spurgte, om hun kunne hjælpe. Hun fortalte, at hun selv var mormor, og at hun vidste præcis, hvordan Kristin havde det i det besværlige øjeblik. Kristin sagde, at den ældre dame ikke behøvede at hjælpe – men hun insisterede.

Billedkilde: Shutterstock

Hun gik ind i butikken, var væk i nogle få minutter og kom tilbage med en ny mælkekarton. Kristin ville gerne give hende en skilling for hjælpen, men det nægtede damen. 

Kristin var så glad. Hun gav damen et varmt kram, ønskede hende et godt nytår og hoppede ind i bilen for at køre hjem. I bilen kunne hun ikke længere skjule tårerne i taknemmelighed. På Facebook fortalte hun om det, der var sket og som nu er delt af mere end 11 000 mennesker. 

At en fremmed så en person i nød – og besluttede sig for at gøre noget ved det kan virkelig gøre en stor forskel.

Vi har brug for flere mennesker som denne ældre dame. Del gerne artiklen med dine venner på Facebook, hvis du også synes, at vi kan gøre mere for vores medmennesker.