Gammel sur mand vrisser ad tjeneren hver dag – da han dør 7 år senere, får hun en rystende besked

En gammel talemåde siger, at du skal behandle andre, som du selv ønsker at blive behandlet. Og der er faktisk en grundlæggende sandhed i dette, da gode gerninger som regel altid fører noget godt med sig.

Denne historie om tjeneren Melina Salazar er et lysende eksempel på dette!

Der skulle meget til at slå den ukuelige tjener ud – uanset vind og vejr havde Melina Salazar altid et venligt smil på læben, når hun tog imod gæsterne på restauranten. Melina Salazar er i sandhed et menneske, som har evnen til at inspirere folk omkring sig til at se på livet med positive øjne.

På den restaurant, hvor Melina Salazar arbejder, kom en mand ved navn Walter “Buck” Swords ind for at spise hver dag i 7 år. Men der var noget, der gjorde, at den 89-årige mand adskilte sig fra de andre gæster på restauranten. Og det var ikke synderligt positivt. Walter “Buck” Swords beklagede sig nemlig altid ganske højlydt og skabte opstandelse med sine vrede udbrud. Ingen brød sig rigtig om Walter, som sjældent blev mødt med kærlighed eller varme.

Dog var Melania Salazar undtagelsen.

walter
Facebook

Trods Walter “Buck” Swords negative tilgang til livet, mødte Melania Salazar ham hver dag med samme varme og venlighed, som hun modtog alle de andre gæster med. Hun bød ham venligt velkommen og serverede maden med et par smil. Sommetider udvekslede hun endda et par venlige ord. Alt dette på trods af, at Melania hver gang blev mødt med dårligt humør og utallige fornærmelser.

Årene fløj forbi, mens den samme procedure udspillede sig dag efter dag. Efterhånden blev mødet nærmest terapeutisk for Melania. Hun kunne trods alt lide Walter og forventede også at se ham hver dag på arbejde. Men en dag var alt forandret. Walter dukkede ikke op på restauranten som ventet.

Melaina gik straks ud for at finde en lokalavis, hvorefter hun bladrede op på siden med dødsannoncerne. Her blev hun mødt af netop det syn, som hun havde frygtet mest: Walter var død.

Youtube

Dagen efter kom der en advokat ind på restauranten og bad om at tale med Melania. De to satte sig sammen ved et bord og begyndte at snakke. Advokaten havde en særdeles overraskende besked til Melania. Han fortalte, hvordan Walter i flere år havde talt om, hvor varm og venlig tjeneren havde været over for ham. Hvordan han hver dag havde set frem til sit daglige besøg på restauranten, hvor han altid blev mødt af Melanias smil, venlighed og nærvær.

Melania lyttede til advokaten med et smil på læberne som altid. Men bare sekunder senere skulle hun få en chokerende nyhed.

Walter havde ikke blot talt om hende i varme vendinger. Han havde også besluttet sig for at efterlade en del af sin arv til den hjertevarme tjener. Denne arv bestod af 50.000 dollars (ca. 350.000 kroner) samt en bil. Melania kunne ikke holde tårerne tilbage, da advokaten gav hende denne utrolige besked.

Hør hende fortælle om den hjertevarme nyhed nedenfor.

Gode gerninger bliver næsten altid belønnet – nogle gange på de mest uventede måder, hvilket denne historie virkelig er et bevis på. Jeg håber, at Melania kan inspirere os alle til at se bort fra menneskers svagheder, og altid forsøge at behandle hinanden varmt og respektfuldt. Det kan godt være, at man ikke arver en formue, men man har trods alt intet at miste.

Derfor håber jeg, at vi deler denne historie, så flere får muligheden for at læse den!