Dreng og far dør i bilulykke – pludseligt åbner sønnen øjnene og fortæller hvad han har set

At miste et barn må være det værste, som kan ske for et menneske. Julie Kemp har mistet sin søn tre gange, men han er også kommet tilbage tre gange.

Det han fortæller sin mor, da han vender tilbage fra døden, får hele verden til at holde vejret.

Julie og hendes mand Andy Kemp sad i bilen på vej hjem fra kirke. På bagsædet sad deres otteårige søn, Landon. De kom til et kryds, da en ambulance på vej tilbage til stationen pludseligt dukkede op og kørte lige ind i dem.

Faren døde straks i ulykken. Julies tilstand var kritisk, men det lykkedes redningsarbejderne at stabilisere hende. Men ingen vidste, at deres otteårige søn sad fastklemt helt bevidstløs på bagsædet.

Pludseligt fandt de en barnesko

Det var ikke før redningsarbejderne fandt en barnesko, at de indså, at der fandtes yderligere en passager i bilen. Da de fik ham ud, var han stoppet med at trække vejret og et genoplivningsforsøg blev straks påbegyndt.

Det lykkedes at få liv i den lille dreng og få ham med på sygehuset. Han døde dog yderligere to gange, men det lykkedes at få ham tilbage til livet. Men hans overlevelseschancer var ikke positive.

– De fortalte mig, at hvis han overlevede, så ville han være som et spædbarn i en otteårigs krop, siger Landons mor Julie til CBN.

Et mirakel skete

Efter to uger i koma skete et mirakel. Landon åbnede øjnene, og trods alt den han havde været igennem, havde hjernen ikke taget skade. Lægerne var i chok.

Julie vidste, at hun var nødt til at fortælle sønnen om farens død. Hun samlede mod til sig og spurgte Landon, om han vidste, hvor hans far var, og svaret fik hende til at tabe kæben.

– Så sagde han: Ja, jeg ved hvor han er. Jeg så ham i himlen, fortæller Julie.

Men den største overraskelse kom, da Landon fortsatte og sagde:

– Jeg glemte at fortælle, at jeg også så dine andre to børn.

Først havde Julie ingen anelse om, hvad hendes søn talte om. Men så gik det pludselig op for hende, hvad han mente.

Julie havde nemlig haft to ufrivillige aborter, inden hun fødte Landon. Hun havde aldrig fortalt det til nogen, så der fandets ingen logisk grund til, at hendes søn kunne vide dette.

Men Landon hvilede i sig selv og var helt sikker på, hvad han havde set – han havde nemlig truffet sine søskende i himlen.

Se klippet nedenfor for at høre hele historien!

Ikke alt har en logisk forklaring. Synes godt om og del den her artikel, hvis du også tror at mirakler kan ske!