Dreng sælger sin Xbox og slår græs – for at kunne købe en lille bil til en enlige mor

Dagens unge er ikke kendt for at være entusiastiske, når det kommer til hårdt arbejde. Men præcis som med alle andre grupper af mennesker, så skal man ikke skære alle teenagere over en kam.

13-årige William fra USA arbejdede hårdt for at tjene penge, så han kunne gøre lige det han ville. Hvad han havde planer om kom dog som en overraskelse for hans omgivelser, ikke mindst hans meget rørte mor.

13-årige Williams hårde arbejde og engagement blev et samtaleemne i byen, men det var hvad han brugte pengene på som gjorde, at flere nyhedskanaler blev opmærksomme på den godhjertede dreng.

William ville tjene sine egne penge, så når han havde fri fra skole, tog han hen og slog græs for alle, som ville have det gjort.

13-årig købte bil til mor

Da ordet spredte sig om, at William var seriøs og altid udførte et godt stykke arbejde, fik han flere bookinger og hans sparegris voksede.

Selvom William slog græs til han blev helt svedig, indså han, at pengene ikke rakte til det han ville. Det var her han kom på, at han kunne sælge sin Xbox.

“Hvilken 13-årig sælger sin X-boks? Jeg kender ingen”, sagde hans mor.

William havde hele tiden haft en plan, hvilket var at købe en bil til sin enlige mor.

Da William så en annonce for en bil, som blev solgt billigt, henvendte han sig til sælgeren. Da pengene ikke rakte, spurgte han, om en Xbox var interessant.

Foto: YouTube/WSLS 10

Efter en del forhandlinger kunne William købe bilen til sin mor, som blev helt chokeret, men fremfor alt rørt.

Se det fine indslag i videoen nedenfor: