Drengen får mærkelige sår efter at have leget i hoppeborgen – nu udsender lægerne en advarsel

Alle børn værdsætter en sjov fødselsdagsfest, her er der mulighed for at mødes med venner og lege. Og hvis vejret er godt, findes der så noget bedre end at hoppe i en hoppeborg?

De her oppustelige legeting, som kommer i alle former og størrelser, er perfekte til at underholde børnene, mens forældrene kan tage den med ro og tale sammen. Men for en ung dreng fik den hyggelige stund i en hoppeborg chokerende konsekvenser.

Moren Brenda Sanderson var til en eksamensfest sammen med sine to sønner og omgivet af venner og familie. Der var sågar en hoppeborg, hvor børnene kunne lege – og drengene udnyttede det til fulde.

Men to dage efter festen begyndte hendes 10-årige søn at få mærkelig udslæt som spredte sig over kroppen. Moren blev straks urolig og tog drengen med til lægen.

Foto: Youtube

Da lægerne undersøgte den unge dreng, opdagede de, at sårene kom fra en stafylokokinfektion. Drengen havde fået infektionen fra en bakterie på plastikunderlaget inde i hoppeborgen. Det her kunne ske fordi den oppustelige legeborg ikke var blevet ordentligt rengjort.

“Det er som en brydemåtte. Stafylokokinfektioner kommer fra et træningscenter eller lignende, der ikke renses eller rengøres ordentligt”, sagde lægen til moren ifølge Fox25.

Foto: Youtube

Ifølge lægerne kan alle typer af åbne sår udgøre en risiko, hvis der er bakterier i en hoppeborg.

I videoen nedenfor kan du lære mere om den potentielle fare, som de taler om i programmet “The Doctors”:

[arve url=”https://youtu.be/nv566lJu2j4″ /]

Det er vigtigt, at virksomheden som sender hoppeborgen ud til festerne rengør den ordentligt, inden legetøjet sendes videre til næste fest for at forhindre at lignende sker for andre børn.  Venligst del det her indlæg for at øge bevistheden og advare andre om den her mulige fare!