Dukkelignende baby fødes på fødestuen, chokerer alle med sit kridhvide hår

Facebook/Ambasador Martins

Da hun kom ud, lignede hun en lille dukke, med mere hår end de fleste kan drømme om. Men udover at der var meget hår, var der noget som fortryllede jordemoderen, da håret begyndte at tørre.

Jessica Smith er mor til tre og bor i Amory som ligger i Mississippi, USA. Den første maj i år fødte hun en længe ventet datter. Men hun fik et chok, da hun så Devina første gang.

Håret var hvidt som sne.

Facebook/AnNe Miller

”Jeg vidste intet, inden hun blev født. Lægerne sagde, at hun havde meget hår under fødslen, men jeg blev chokeret, da jeg så hende første gang”,, fortæller Jessica til britiske The Mirror.

Billederne af Devina har nu spredt sig som en løbeild på internettet, og pigen er blevet sammenlignet med karakteren Daenerys fra den populære tv-serie ”Game og Thrones” på grund af sit hvide hår!

Devina er født med albinisme, en usædvanlige genetisk sygdom, som påvirker pigmentet melanin i kroppen. Ifølge tal fra Samvirke fødes der hvert år tre med albinisme i Danmark.

Facebook/Babies are beautiful

Tilstanden påvirker kroppens og øjnenes lysfølsomhed, hvilket indebærer at personer med albinisme ofte har nedsat syn.

I øvrigt havde den 3515 gram tunge og 48 lange lille prinsessen det aldeles udmærket efter fødslen.

Efter at billederne er blevet spredt, er der mange som har kommenteret og sagt, at Devina er en af de smukkeste babyer, de nogensinde har set. Jeg er klar til at være enig med dem, selvom alle babyer selvfølgelig er søde.

Facebook/Ambasador Martins

Del gerne artiklen med dine venner på Facebook, så flere børn ser denne søde baby. 

Exit mobile version