Efter ulykken siger lægerne at 7-årig aldrig vil kunne gå igen – men pigen nægter at stoppe med at kæmpe

Håbet er det sidste, som forlader én, siges det, men hvis de fleste læger kommer med samme mørke skæbnesbesked, er det svært at forblive positiv. Netop derfor er denne pige en inspiration for alle derude. Hun er et levende bevis på, at mirakler faktisk kan ske.

Prøv at se disse billeder uden at mærke tårerne presse på.

En sommerdag i august skulle livet tage en uventet drejning for den amerikanske familie Faulkner. Denne dag var de på udflugt til Loretta Lynchs ranch i Tennessee, og mens resten af familien kiggede på motocross, gik to af døtrene hen for at bade.

Syvårige Sarah Faulkner og hendes søster stod på en klippeafsats og forberedte sig på at hoppe i, da Sarah mærkede et kraftigt slag i ryggen.

Landede på den 7-åriges ryg

Hun husker, at det ramte hårdt, og at det føltes som om en stærk kraft slog hende i vandet. Næste sekund kunne hun ikke bevæge sine ben.

Please pray that the News special will touch many many people. Share it with all your friends and keep praying! May the…

Posted by Tre Kristin Faulkner on Friday, August 12, 2022

Vidner, som så, hvad der var sket, skyndte sig hen til ranchen og kaldte på Sarahs far Tre.

Det som sket var, at et ældre barn var hoppet fra en afsats højere oppe. Hvad barnet ikke vidste var, at Sarah ville komme imellem og tage hele slaget.

This image has an empty alt attribute; its file name is sjukhus.jpeg
Foto: Facebook/Tre Kristin Faulkner

Sarah var paralyseret i kroppen og måtte køres på hospitalet i en ambulance. Til et amerikansk medie fortæller far Tre, hvordan han kæmpede for at bevare roen i ambulancen, da datteren spurgte “Skal jeg dø?”. 

Lammet fra taljen og ned

Det, der overraskede ham var, at datteren forblev rolig, selv efter lægerne smed bomben. Sarah ville ikke kunne gå igen, hun var lam fra taljen og ned.

Familien var knust, men den som holdt humøret oppe, var syvårige Sarah.

Hver dag, hun havde det bedre, så hun som en sejr, og så snart en operation var gået godt, var hun ét stort smil.

This image has an empty alt attribute; its file name is barnet.jpeg
Foto: Facebook/Tre Kristin Faulkner

“Bed for det, tro på det, gør det”, skriver familien på Facebook, hvor de holder pårørende opdateret på Sarahs udvikling.

En GoFundMe-kampagne blev oprettet for at hjælpe Sarah med sine medicinske udgifter og fysiske genoptræning. Den 25 oktober havde familien samlet mere end 32 000 dollar ind i donationer, hvilket de aldrig havde drømt om.

Spreder håb og glæde

I et videoklip, som blev lagt op på Facebook, kan man se, hvordan den seje pige prøver at lave pull ups for første gang. Det er med et stort smil på læben, mens hun kigger ind i kameraet, mens hun gør det.

Pull-up bar time, Moto loving time and lounging in church time. Moto is the black cat lol.Y’all don’t give up…

Posted by Tre Kristin Faulkner on Sunday, October 16, 2022

Selvom Sarah bare er syv år og måske ikke kommer til at kunne gå igen, så spreder hun så meget håb og glæde omkring sig. Del gerne for også at vise støtte til denne fighter.