Ekspedienten har været døv i 10 år – ser mystisk vare på båndet som får tårerne til at fosse

For Brandon var det bare en almindelig dag. Sprouts Farmers Market, hvor han arbejder som ekspedient, var fuldstændigt proppet til det sidste. I den lange kø til kassen skulle han støde på en person, som skulle forandre hans liv for altid.

Køen blev længere og for Brandon, som er døv, blev det ekstra anstrengende. Han havde sat et skilt op, hvor der stod “Jeg er døv” for at kunderne skulle forstå situationen.

Brandon havde tidligere haft et høreapparat, men det var stoppet med at fungere for 10 år siden.
– Høreapparatet som jeg havde tidligere var stoppet med at fungere. Det var et gammelt høreapparat, som var blevet givet.

Aldrig i sin vildeste fantasi havde han troet, at han skulle støde på en person som fuldstændigt skulle forandre hans liv.

Men der langt tilbage i køen dukkede et bekendt ansigt op, det var tv-værten Gina Maravilla.

Gina Maravilla / Facebook

Gina er en del af det som kaldes “Arizona Family Surprise Squad”, som er et tv-program på stationen CBS. De havde været i kontakt med Brandons kolega, Lisa, i al hemmelighed. Hun fortalte til kanalen, at Brandon ikke havde råd til et nyt høreapparat som kostede 5 000 dollars, modsvarende lidt over 30 000 kroner.

Det som skete var, at tv-holdet gik ind i køen, hvor Gina foregav at være en kunde. Da hun gik frem til Brandon forklarede han, at han var døv – som han altid var nødt til at gøre, når kunder kom frem.

Gina fortalte på tegnsprog Brandon, at hendes datter var høreskadet. Siden spurgte hun, om Brandon kunne høre noget overhovedet.

Da Brandon skulle scanne varen, dukkede en lille rød boks op. Brandon kunne ikke finde stregkoden, men Gina sagde, at den måske var indeni. Og da han åbnede boksen fik han et stort chok!

azfamily 3TV CBS / Facebook

Der var en gave som en høreklinik havde samlet sammen til. Der var et høreapparat – og ikke et hvilket som helst. Brandon havde fået et af markedets bedste, et som han aldrig havde haft råd til selv.

Brandon kunne ikke tro sine egne øjne, han havde svært ved at forstå, hvad der var sket. Han begyndte at græde af glæde.
“Åh, herregud. Mange tak!”.

azfamily 3TV CBS / Facebook

Alle de gange Brandon har været udenfor er nu blot et minde. Et nyt liv står foran døren og nu kan Brandon endelig høre igen!
Glæden var ikke til at tage fejl af, da Brandon tog sit høreapparat på.
“I er utrolige, jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er for det her”, siger han i klippet.

Se når Brandon kan høre igen – efter 10 år. Og glem ikke at dele artiklen for at vise dine venner dette enormt fine initiativ!

Surprise Squad Helps Phoenix Man Hear Again

SO GREAT: That time Gina Maravilla and Surprise Squad made everyone cry in the checkout line at Sprouts Farmers Market. Story: http://bit.ly/2DMcyUw

Posted by azfamily 3TV CBS 5 on Sunday, February 4, 2018