Enlig far magtede ikke at blive klippet i 4 år – så valgte døtrene at give ham en makeover

Bret er en enlig far, som ikke er blevet klippet i fire år. Faderen mistede livsgnisten efter en hård skilsmisse, og har dedikeret al sin fritid til at passe sine to små piger.

Han havde ikke overskud til at tænke på sit udseende, da Brets og døtrenes liv gennemgik en stor forandring.

Brets mor var bekymret for ham, og kunne ikke lide, at han ikke magtede at blive klippet. Derfor besluttede hun sig for at skrive til “Rachel Ray Show” og bad om en makeover til sin søn for at opmuntre ham.

Programmet valgte at indkalde familien, og Brets to døtre, Samantha og Madison, fik æren af at klippe deres far.

Han fremstår virkelig som en helt nu person efter sin klipning! Faderen håber nu, at hans nye udseende kan hjælpe ham med at genfinde selvtilliden, så han kan begynde at date igen. Og jeg har en fornemmelse af, at han nok skal vinde et kvinde-hjerte eller to…. “Seriøst, du ligner en filmstjerne, jeg kan ikke engang se på dig!”, som Rachel udtrykker det.

Makeovers har selvfølgelig en tendens til at fokusere meget på det overfladiske. Men det er vel ikke en hemmelighed, at hvis man har det godt med sit udseende, så har man en tendens til at føle sig bedre indvendigt.

Du må hjertens gerne dele dette klip med dine venner på Facebook, hvis du gerne vil ønske Bret held og lykke i livet. Han virker virkelig til at være en rigtig rar mand!