Enlig forælder skammer sig da kortet afvises ved kassen – så siger fremmed bagved ordene som fremkalder tårer

Få ting er så pinlige, som når man ikke har råd til at betale sine varer i butikken. Når kortet ikke accepteres, selvom der for nyligt er kommet løn ind, føler man sig udskammet og endnu værre er det, hvis man er forælder og føler, at folk dømmer en ekstra hårdt.

Dog er det sådan, at alle mennesker kan komme ud for uforudsete udgifter, som de ikke havde regnet med. Alel som har børn ved, at de små kan få omkostningerne til at stige. Sygehusbesøg, medicin, tøj, aktiviteter, ja, listen er lang. Der findes mange gode grunde til, at pengene forsvinder.

Betalte fremmed persons indkøb

Da Sara Fleming så en enlig far i butikken, som ikke kunne betale for sine fødevarer, blve hun ikke irriteret og sukkede som mange andre. I stedet viste hun et godt eksempel på medmenneskelighed.

https://www.instagram.com/p/BV3ms2LFHAb/

“Jeg så, da manden foran mig bad ekspedienten om at tage ting fra hans indkøb. Og igen og igen prøvede hun at tage imod hans kort, men det blev afvist”, skrev Sara på de sociale medier ifølge Love what matters.

Sara så, at varerne ikke var unødvendige ting, men mad. Manden havde to børn med sig, en dreng og en pige, som begge kaldte ham far. Hun forstod, at de havde brug for maden, og at situationen formentligt var pinlig for faren som troede, at købet ville gå igennem.

Sara bestemte sig for at skride ind og til tilbød at betale hele regningen.

https://www.facebook.com/PacisInTheGutter/photos/a.329118914668791/499552044292143/?type=1&theater

Hvem i den stund skulle hjælpe en enlig far, som ikke havde råd til at købe mad til sine børn, hvis ikke en venlig fremmed?

Det er sådanne personer, som vi kan lære noget af. Del hvis du også vil opfordre til medmenneskelighed.