Fabian forbyder uopdragne børn på sin restaurant – vil have ro og orden: “De har hugget knive i bordene”

Restaurantejeren Fabian Prioux fra New Zealand er træt af alle de uopdragne børn, som kommer til hans restaurant og forstyrrer og ødelægger ting, eksempelvis ved at hugge kniven i bordet. Derfor har han nu indført en bestemt politik: Børn under 12 år er ikke velkommen.
– Det her beslutning tog jeg efter et år med dramatik og problemer med uopdragne børn, siger Fabian Prioux til avisen The New Zealand Herald.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151130349116008&set=pb.710241007.-2207520000.1544474884.&type=3&theater

Restaurantejeren Fabian Prioux, som driver “Abbey Road Burgers, Bar & Café”, har længe haft et problem som kommer til hans burgerrestaurant og generer andre gæster. Han fortæller til avisen The New Zealand Herald, at børnene ødelægger stole, menukort og hugger knive i bordene.

Restaurantejeren nægter børn under 12 år adgang

På baggrund af de unge gæsters opførelse, har han besluttet at nægte alle børn under 12 år adgang. Børn mellem 11-18 år er dog velkommen – i selskab med en voksen. – Det her beslutning tog jeg efter et år med dramatik og problemer med uopdragne børn, siger Fabian Prioux til avisen The New Zealand Herald. Prioux siger, at han har mister tusindvis af kroner på grund af alle alle børnenes skader.

Kritisk overfor forældrene

Restaurantejeren vil samtidigt rette kritik mod forældrene – som han mener ikke reagerer, når deres børn opfører sig dårligt. – Børnene forstyrrer, men forældrene siger ikke noget. De har hugget knive i bordene og stole er blevet ødelagt, fordi børn har klatret på dem med skoene på, forklarer Prioux. Og fortsætter: – Vi bør ikke skulle håndtere de her problemer, specielt ikke når forældrene er der og kan se, hvad børnene gør. Effekten af beslutningen har været positiv, fortæller Prioux. Stemningen er blevet bedre og antallet af gæster øget. Han siger også, at han har fået god respons fra person som støtter beslutningen.

Hvad synes du om Fabians beslutning? Har han ret i at nægte uopdragne børn på sin restaurant? Kommenter gerne artiklen på Facebook!