Faderen kan ikke stoppe med at smile, når datteren spiller klassikeren “Hotel California”

Der findes få ting, som berører mig så meget, som når forældre og børn deler den samme passion. Og specielt, når det handler om musik. Det er jo så smukt, når man ser energien mellem dem, og forælderens stolte blik.

Herunder har vi en meget stolt far, som deler passionen for musik med sin datter. Men i dette tilfælde handler det ikke om sang, men om guitarkundskaber langt ud over det sædvanlige.

Da Jabrix Gusfanz fik en datter, var en ting sikkert for ham: Hun skulle få glæde af faderens musikalske talent. Først og fremmest i form af vuggeviser, men også senere i form at selv at få chancen for at spille. Hvis hun selv ønskede det, selvfølgelig.

Musikinteressen blev da også noget, som datteren Ayu hurtigt fik. Da hun var gammel nok, lærte Ayu sig selv at spille The Eagles-klassikeren “Hotel California”. Ayus store passion for musik gav også pote – hun blev rigtigt dyktig i en tidlig alder. Se bare klippet her nedenfor, hvor det er umuligt for faderen at stoppe med at smile, da datterens opvisning slutter.

Det er herligt at se dette kærlighedsfyldte øjeblik mellem far og datter. Og hvilken opvisning i musikalsk talent, det er! Nu sørger vi for at sprede dette øjeblik med vore nære og kære. Hvis det kan give en eneste person et smil på læberne, så er det værd, at gøre det.