Faderen skal køre bruden til brylluppet – pludselig vil han i IKEA og hun går i panik

Alle som har giftet sig eller været med til at lave bryllupsplaner ved, hvordan nerverne begynder at komme frem inden brylluppet. Der findes ingen tid at spilde, og der er ikke plads til fejl eller spontane indslag. Præcis derfor gik den kommende brud Celina Lawlor i total panik, da hendes far stoppede ved IKEA på vej til vielsen. Hun vidste dog ikke, at det alt sammen var et led i en stor plan.

“Don’t tell the bride” er et TV-program, som har succes i Storbritannien og Irland. Konceptet er, at brudgommen får cirka 100.000 kroner at bruge på brylluppet, som han skal planlægge uden bruden må vide noget om det.

31-årige Celina havde fortalt, hvordan hun drømte om en vielse på et historisk sted såsom et slot eller en gammel kirke. Men da hendes far kører til IKEA på vej til vielsen, stiger hendes puls.

– Far, det eneste, som er her, er IKEA, siger Celina i TV-programmet

Faderen standser bilen og bruden gisper nærmest efter vejret, mens hun siger: “Det her må bare ikke ske.”

Celina tvinges til at gå ud af bilen og tage rulletrappen op, hvor hun bliver mødt af IKEA-personale og hendes store kærlighed Ben, som hun siger “ja” til, selvom hun ikke var alt for glad for, at han valgte IKEA til vielsen. Ben havde dog planlagt en stort anlagt bryllupsfest på en golfklub efterfølgende.

Grunden til, at Ben valgte IKEA, var enkel og ganske sjov:

– Hver gang vi tager til IKEA, ender det i skænderi. Vi skændes næsten aldrig, men i IKEA kan vi mundhugges om selv den mindste ting. Så jeg ville bryde mønsteret og gøre IKEA til noget, vi kan huske på med glæde og kærlighed, siger han til Mirror

Se hele indslaget med brudens fantastiske reaktion her:

Hvordan havde du reageret, hvis du var på vej til vielsen og føreren stoppede ved IKEA? Del gerne, hvis det her gav dig et smil på læben!